Sport / Nogomet

živo u gradskom vrtu

Majstorović potpisao, a šuška se o Radonjiću, Zwolinskom, Grezdi...

Majstorović potpisao, a šuška se o Radonjiću, Zwolinskom, Grezdi...

Sezona nogometnih uzbuđenja tek je završila, a u osječkoj Wilsonovoj ulici užurbano se pripremaju za početak nove.

Igrač koji je prvi stavio potpis na vjernost NK Osijeku je 25-godišnji Ante Majstorović koji je u protekle tri godine igrao u Lokomotivi gdje ga je posudio Dinamo s kojim je imao ugovor do ljeta 2021. godine. Osijek ga je odlučio angažirati i s ovim je pouzdanim stoperom, u kontinuitetu jednim od najboljih u državnom prvenstvu, potpisan ugovor na 3+1 godinu. Majstorović je rođen u Zagrebu, no inače je iz Hercegovine, a seniorsku je karijeru započeo u Imotskom. Potom ga je angažirao RNK Split u kojem se nije dugo zadržao (43 nastupa) iako je jedno vrijeme bio i kapetan momčadi. Prihvatio je, naime, poziv iz Dinama i u srpnju 2016. stigao u Maksimir.

Za Modre nikad nije zaigrao, ali je u dresu Lokomotive skupio respektabilnih 100 utakmica. Vrijednost mu je procjenjena na milijun eura, ali se pretpostavlja kako je Dinamu plaćen ipak manje od te cifre uz dogovor o postotku od budućeg transfera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne očekuje se kako će bijelo-plavi ostati samo na Majstoroviću kad su u pitanju pojačanja pa se tako otvoreno priča o Dejanu Radonjiću koji je tiha patnja osječke struke proteklih nekoliko prijelaznih rokova. 

Vedran Jugović već dugo je u ozbiljnim kombinacijama Osijeka, ali nikako da se dvije strane dogovore oko potpisa vjernosti i pitanje je koliko dugo ga je klub spreman čekati. 

U dijelu medija se ozbilnije počelo govoriti i o potencijalnom dolasku Erosa Grezde koji se nije nametnuo u Rangersima, a u kombinaciji su i napadač Gorice Zwolinski koji zasigurno neće biti jeftin. Upravo zbog cijene, Osijek je odsutao od igrača škotskog Hiberniana Floriana Kamberia.

Očito je kako su nakon nekoliko odlazaka važnih igrača u protekloj sezoni u osječkoj upravi odlučili osnažiti igrački kadar i pripremiti se za nadolazeću sezonu kojoj se već sad veselimo.


Izdvojeno

Reci što misliš!