Sport / Košarka

Važna pobjeda Brokera u Rijeci

Važna pobjeda Brokera u Rijeci

Od prve minute Brokeri su krenuli čvrsto i agresivno protiv riječkog Kvarnera, te su bili u prvom ozbiljnijem vodstvu u 7. minuti 6:16. Do sredine treće četvrtine Vrijednosnice održavaju minimalno vodstvo, ali tada se bude domaćini, te prelaze u vodstvo 50:46.

U nastavku se igralo izjednačeno sa minimalnim vodstvima obje ekipe, a Vrijednosnice predvođene Jakovom Mustapićem rade ključnu seriju 3 minute prije kraja i osiguravaju nove bodove. Mustapić je vukao ekipu cijelu utakmicu, a veliku je pomoć imao u raspoloženima Arijanu Došenu, Nikoli Turaliji i Marku Karloviću.
Ekipa Vrijednosnica je u Rijeci napravila pravi podvig, te je bez ozlijeđenih Luke Kature i kapetana Aljoše Šarca donijela nove bodove u Osijek, unatoč činjenici što trener Vladimir Krstić već dvadesetak dana zbog ozljeda i bolesti igrača ne može napraviti ozbiljan trening.

Slijedeću utakmicu Brokeri su 19. travnja domaćini Zagrebu, direktnom protivniku u borbi za sedmo mjesto, te se nadamo da će se do tada oporaviti i ekipi priključiti kapetan Aljoša Šarac.


Izdvojeno

Reci što misliš!