Sport / Košarka

Kreće prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske i Litve u Gradskom vrtu

Kreće prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske i Litve u Gradskom vrtu

Nakon što se zadnjem tjednu kolovoza, u srijedu, 29.8. u Zagrebu okupila seniorska košarkaška reprezentacija Hrvatske, Osijek se počeo intenzivno pripremati za važnu utakmicu protiv Litve 14. rujna s početkom u 20:15.

Tako će se ulaznice za kvalifikacijsku košarkašku utakmicu Hrvatska - Litva, po cijeni od 70 i 100 kuna, moći kupiti od petka 31.8.2018. u 10:00 sati.

Prodaja ulaznica: www.eventim.hr i prodajna mjesta u sustavu Eventima: Tisak, Exclusive change mjenjačnice, Petrol benzinske postaje, Aquarius, Croatia records i ostala ovlaštena prodajna mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među pozvanim igračima za ovu akciju nalazi se i NBA kvartet: Bojan Bogdanović, Dari Šarić, Ivica Zubac i Ante Toni Žižić. Njima će se pridružiti i Josip Bilinovac, Domagoj Bošnjak, Mate Kalajžić, Filip Krušlin, Jakov Mustapić, Hrvoje Perić, Darko Planinić, Ivan Ramljak, Krunoslav Simon, Rok Stipčević, Karlo Uljarević i Tomislav Zubčić.

Utakmica protiv Litve jedna je od ključnih za odlazak na Svjetsko prvenstvo s obzirom da je Hrvatska loše krenula u start kvalifikacija, a nakon čega je uspjela dobiti Italiju i Rumunjsku u gostima. Pobjedama protiv Litve i Poljske, Hrvatska bi se znatno približila plasmanu na završnicu svjetske smotre.

Izvor: HKS
Foto: HKS

   

Izdvojeno


Reci što misliš!