SiB Plus / Zdrav život

Želite prestati pušiti? Ne propustite ovu priliku!

Želite prestati pušiti? Ne propustite ovu priliku!

Osjećate li se ponekad kao rob? Cigarete su uvijek iznad svega što radite. Imam li dovoljno cigareta? Da li ću ih imati za ujutro? Bolje da kupim još kutiju. Da li je tamo gdje sada idem dozvoljeno pušenje? Imam li vremena zapaliti još jednu?

Osjećate li se ponekad kao rob? Cigarete su uvijek iznad svega što radite. Imam li dovoljno cigareta? Da li ću ih imati za ujutro? Bolje da kupim još kutiju. Da li je tamo gdje sada idem dozvoljeno pušenje? Imam li vremena zapaliti još jednu? Gdje se u ovoj zgradi puši? - NIGDJE. Gdje su vam pepeljare - nemate ih? Cijena kutije cigareta je xy kuna x 1 ili 2 dnevno x 365 dana u godini.

cigarNO

Da li je napokon kucnuo čas da na veliko pitanje: "Pušenje ili Zdravlje" izaberete Zdravlje. Donijeli ste odluku da je "ovog puta" definitivno. Sada dok čitate ove riječi pitate se da li je odvikavanje ovom metodom pravi način za to.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odgovor je : DA.

Jer laserska metoda je trenutno najsuvremenija, najnaprednija i najkompleksnija za prestanak pušenja. Metoda br.1 u svijetu.

Cijeli proces je jako je sličan akupunkturi, samo što se ovdje umjesto iglice koristi svjetlosni snop lasera visoke frekvencije i male energije koji primjenjuju na energetsko-akupunkturne točke na rukama, ušima i nosu. Ovaj postupak ima slično djelovanje kao i nikotin - potiče lučenje endorfina, hormona sreće što dovodi do gubitka fizičke želje za pušenjem.

Ako cigaretu zamijenimo laserskom stimulacijom, vaš organizam vjeruje da vi i dalje pušite uslijed čega vaš organizam ne traži novu dozu nikotina. Tako jednostavno, potpuno bezbolno, bez ikakvih kontra-efekata, nervoze, stresa i dobivenih kilograma.

Već nakon prvog tretmana osoba više nema želju i potrebu za cigaretom, ali za svaki slučaj Vama su na raspolaganju dva tretmana. Drugi se radi vrlo brzo 2-3 dana poslije prvog, jer se u tih par dana urazumi razina endorfina, a vaše tijelo je stiglo riješiti se najljuće ovisnosti. Druga terapija će pomoći onim najokorjelijim pušačima.

Uspješnost ove metode je preko 90%!

Laserski tretman možete kupiti po cijeni od samo 499 kuna (cijena takvoga tretmana inače je 1400 kuna!).

Želite li prestati pušiti kliknite

OVDJE

    


Izdvojeno

Reci što misliš!