SiB Plus / Zdrav život

Recite STOP pretilosti

Recite STOP pretilosti

Udruga Balans vam poručuje: Recite STOP pretilosti - na jesen će biti bolje...

Ljudi uvijek traže prilike za nove početke – jesensko vrijeme možete iskoristiti kao savršenu ''izliku'' da započnete sa smanjenjem suvišnih kilograma ili pravilnom prehranom. Učinite nešto dobro za sebe i za svoje tijelo u trenutku kada se priroda priprema za zimski san. Naše savjetovalište možete pronaći u Osijeku i Virovitici!

balans metabolizam_495

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans" Osijek, od 30. kolovoza organizira besplatno određivanje sastava tjelesne mase (starost organizma, % masnog i mišićnog tkiva, masno tkivo oko organa, ITM, BM, masa,..) i savjetovanje za osobe s jednim od tri stupnja pretilosti (ITM veći od 30).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Besplatna akcija traje do 14. rujna.

 

dijeta sib_495

Osim navedene besplatne akcije u savjetovalištu možete zatražiti izradu individualnih dvotjednih ili jednotjednih planova prehrane, plan detoksikacije organizma, te se uključiti u Školu zdravlja (multidisciplinaran pristup: liječnik, nutricionist, osobni trener, po potrebi i psiholog)

Ako želite promjeniti svoje prehrambene navike i poboljšati svoje zdravstveno stanje, obratite se u nutricionističko savjetovalište udruge Balans i uz pomoć stručnih osoba ostvarite svoje ciljeve.

Savjetovalište se nalazi na adresi Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr. Hečimović), a radno vrijeme je parnim datumima od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati, te u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok" Virovitica svaki parni petak u mjesecu od 15:00 do 20:00 sati.

Svoj dolazak na savjetovanje potrebno je najaviti na broj 097 7808 945 i 091 5034 268, ili na mail [email protected] 

Više informacija možete potražiti na ovoj stranici.

PR objava


Izdvojeno

Reci što misliš!