SiB Plus / Web Kutak

Score Alarm mobilna aplikacija – domaći proizvod lider hrvatskog AppStorea

Score Alarm mobilna aplikacija – domaći proizvod lider hrvatskog AppStorea

Mobilna aplikacija Score Alarm jučer je službeno predstavljena na AppStoreu, a nešto prije na Android Marketu. Hrvatski se proizvod u nešto više od 24 sata uspio ugurati na prvo mjesto!

Podsjetimo, prije nekoliko dana predstavili smo aplikaciju Score Alarm - projekt našeg Slavonca. To je mobilna aplikacija namijenjena svima koji imaju potrebu neprestano znati rezultate određenih sportskih događaja, u prvom redu prognozerima sportskih rezultata.

Umjesto kontinuiranog praćenja teleteksta i web stranica sada je dovoljno preuzeti Score Alarm, odabrati događaje, a aplikacija će svaku promjenu javiti na zaslonu mobilnog uređaja. Tako svi oni koji su sate i sate gubili na teletekst i web stranice, više za time nemaju potrebe. Kada su u automobilu, kafiću, na poslu, aplikacije će javljati rezultate.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo, Score Alarm se vrlo visoko ugurao i na ljestvici Top Grossing te je jutros bio treća aplikacija na toj ljestvici iTunes App Storea.

scoreappgross1.jpg

Sudeći po prvim rezultatima Score Alarm bi mogao postati zaista uspješna priča. Za komentar smo pitali i osnivača aplikacije Ivana Klarića.

-Izrazito sam zadovoljan s prvih 48 sati provedenih na AppStoreu, odnosno nešto više na Android Marketu. Korisnici su definitivno prepoznali prednosti koje mogu ostvariti koristeći ovu aplikaciju i to je ono što me veseli. Na mail je stiglo i jako puno pohvala i pozitivnih komentara korisnika. Ono što me jako veseli, ima i onih koji su nudili opširne recenije aplikacije, popraćene dobrim prijedlozima itd.. U ovom trenutku najvažnije mi je da sve dobro funkcionira i da su korisnici zadovoljni.

scorejedan.jpg[blockquote]POGLEDAJTE: Slavonac izradio must have aplikaciju za kladioničare[/blockquote]

Tekst: ZIMO / SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!