SiB Plus / Web Kutak

U Osijeku sve veći interes mladih za IT područje

U Osijeku sve veći interes mladih za IT područje

U petak 30.11.2012. je u prostorijama Hrvatske gospodarske komore održana besplatna radionica Svi na web! WordPress – primjena i mogućnosti.
gauss495 2
Organizator je Gauss Informatika, a polaznici su imali prilike vidjeti kako koristiti WordPress za izradu vlastite stranice, životopisa, bloga ili stranice za tvrtku. Radionicu je vodio Pavle Vidaković, predavač informatike s dugogodišnjim iskustvom, koji radi kao Senior Frontend Developer. Polaznicima je prenio svoja iskustva o radu na projektima za strane klijente i pokazao kako WordPress može biti vrlo moćna i zahtjevna platforma. Radionica je okupila 70 zainteresiranih sudionika, a Gauss Informatika je ovom prilikom okupljenima najavila i druge besplatne radionice koje namjeravaju organizirati na mjesečnoj bazi.
gauss495 1
Osijek se polako ističe kao središte IT scene u regiji, te je kao takav već prepoznat i u drugim krajevima Hrvatske. Velik broj tvrtki je, unatoč krizi, u ovoj godini ostvario značajan rast, zapošljavajući mlade ljude u segmentu developmenta, prodaje i marketinga. IT sektor sve više napreduje nudeći budućnost mladima, a suradnjom tvrtki i fakulteta Osijek je sve bliže još jednoj značajnoj tituli, a to je grad znanja.

Više o besplatnim radionicama i edukacijama na Facebook stranici Gauss Informatike: https://www.facebook.com/gauss.informatika 


Izdvojeno

Reci što misliš!