Promo

nova razinu uspjeha

Favbet svojim korisnicima donosi pregršt pogodnosti uz Favbet aplikaciju

Favbet svojim korisnicima donosi pregršt pogodnosti uz Favbet aplikaciju

Uživaj u jednostavnoj igri s FAVBET aplikacijom i otkrij svoj vlastiti svijet zabave!

FAVBET, pionir u industriji, od sada svojim korisnicima nudi jedinstveno iskustvo zabave – FAVBET aplikaciju i web stranicu s popratnom atraktivnom ponudom proizvoda, pa tako svojim vjernim i svim budućim korisnicima nudi bonus dobrodošlice do 700€, 30€ oklade bez rizika, 200 besplatnih vrtnji, ali i vlastiti progresivni jackpot, uz praktičnu aplikaciju! Glavna poruka FAVBET brend kampanje ističe upravo sve ovo.

Favbet je dosegao novu razinu uspjeha i poboljšao vidljivost brenda na tržištu. Kroz inovativnu kampanju, postigli su zapažen napredak u promociji platforme te osigurali da FAVBET brend bude prepoznatljiviji nego ikad prije. Stvarajući vezu između kvalitete proizvoda i iskustva koje pružaju svojim korisnicima, uspjeli su izgraditi snažnu prisutnost na tržištu koja nadilazi očekivanja. Ovaj uspjeh ne samo da odražava posvećenost kontinuiranom poboljšanju, već i želju Favbeta da bude pionir u industriji. S ponosom ističu da su postavili nove standarde i osigurali da FAVBET bude sinonim za vrhunsku kvalitetu i nezaboravno iskustvo igranja i zabave!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prošle godine FAVBET je zapečatio svoje mjesto u srcima korisnika s kampanjom koja je isticala kako klađenje može pružiti uzbuđenja kao i svaki drugi hobi, bez obzira na razlike među njima. Nakon što su prošle godine istaknuli svoju poziciju i vrijednosti, ove godine, Favbet donosi nešto još spektakularnije - FAVBET aplikaciju i web stranicu, zajedno s atraktivnom ponudom proizvoda.

Ovogodišnja brend kampanja FAVBET-a osmišljena je kako bi istaknula sve prednosti koje FAVBET platforma nudi. Hrvatsko tržište je šaroliko, posebno kada su u pitanju klađenje i kockanje, stoga je bitno privući pažnju igrača inovativnošću. Favbet se odlučio za put kvalitete, kako u proizvodima, tako i u poruci koju žele prenijeti.

"U Favbetu, naša misija je pružiti igračima mogućnost da uživaju u svojoj strasti prema igrama i budu svoji. Vjerujemo da igre služe kao izvor opuštanja i zabave, omogućavajući pojedincima da se opuste i urone u različite oblike uzbuđenja. Bez obzira radi li se o klađenju na njihove omiljene timove, uživanju u uzbudljivim slotovima ili sudjelovanju u online igrama, cilj nam je pružiti platformu na kojoj naši klijenti mogu u potpunosti uživati. Naš je cilj stvoriti okruženje u kojem igrači mogu osloboditi svoju strast, pratiti svoje interese i na kraju, odlično se zabaviti!" – govori Country manager Favbeta, Marianna Kovenia.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.


Izdvojeno

Reci što misliš!