Promo

gracioznost pokreta

Ples na Obruču - Otkrijte spoj snage i elegancije u Artitudo novom programu!

Ples na Obruču - Otkrijte spoj snage i elegancije u Artitudo novom programu!

Ples, figure i akrobacije sastavni su dio treninga na kojemu ćete kalorije trošiti s osmijehom na licu

Jeste li ikada poželjeli trenirati zračne vještine? Ova jedinstvena plesna forma kombinira izazovnu tehniku akrobacija na obruču s gracioznošću, pružajući vam priliku da otkrijete rekreaciju na potpuno novi način. Sve to imate priliku osjetiti i doživjeti u plesnom studiu Artitudo (Vinkovačka cesta 2c, Osijek).

Zašto Ples na Obruču?

• Energija i snaga: Ova vještina naglašava fizičku snagu i eleganciju, pružajući vam potpuno novo iskustvo izražavanja kroz pokret.

• Dvije dobne skupine: Nudimo grupe prilagođene svim zaljubljenicima u ples, s posebnim programima za djecu stariju od 12 godina i za odrasle. Bez obzira na vašu dob, Ples na obruču je otvoren za sve koji žele probati nešto novo.

• Zajednica: Na treninzima njegujemo prijateljsku atmosferu punu podrške. Treninzi postaju više od tjelovježbe, postaju aktivno druženje!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Opis Programa

Ples, figure i akrobacije sastavni su dio treninga na kojemu ćete kalorije trošiti s osmijehom na licu. Ovaj program izvrsna je početna točka za ulazak u svijet zračnih vještina. Inovativan i zabavan način tjelovježbe koji pozitivno utječe na razvoj snage i fleksibilnosti.Kako izgleda trening?

• Zagrijavanje i istezanje: Prvi dio treninga posvećen je vježbama zagrijavanja i istezanja kako biste optimalno pripremili tijelo za izazove koji slijede.

• Učenje na obruču: Nakon zagrijavanja, prelazimo na učenje elemenata na obruču, pružajući vam priliku da gradite svoje vještine korak po korak.

• Plesni pokreti i figure: Kroz plesne pokrete, povezujemo naučene elemente stvarajući harmoničan spoj između tehnike, umjetnosti i zabave.

Trajanje treninga: 60 min

Upisati se možete već danas! Posjetite web stranicu artitudo.com ili nas kontaktirajte putem maila na [email protected] kako biste rezervirali svoje mjesto u grupi koja odgovara vašoj dobi i razini iskustva.

Otkrijte ljepotu plesa na obruču i doživite ples na potpuno novi način. Pridružite se u plesnom studiju Artitudo i zajedno stvorite plesne trenutke koji će nas obogatiti!


Izdvojeno

Reci što misliš!