Promo

Prilika za zapošljavanje

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj zapošljava i nudi brojne benefite

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj zapošljava i nudi brojne benefite
PR

A1 Hrvatska godinama je jedan od najpoželjnijih poslodavaca na hrvatskom tržištu koji nudi brojne benefite, prilike za razvoj i napredovanje, izvrsnost u omogućavanju ravnoteže posla i obitelji te dobru radnu atmosferu

Svi smo se u životu susreli s agentima terenske prodaje, ali rijetko se u javnosti čuju detalji o njihovom poslu i kako on funkcionira. S obzirom na trenutno otvorene pozicije za terensku prodaju u Zagrebu, Osijeku, Slavonskom Brodu, Sisku, Karlovcu, Splitu i Rijeci na koje se možete prijaviti ovdje, razgovarali smo s Antoniom Glasnović, terenskom prodajnom savjetnicom u A1 Hrvatska koja je s nama podijelila kako izgleda tipični radni dan u terenskoj prodaji, koje su vještine potrebne za uspjeh i koje sve benefite ostvaruje u jednom od najvećih domaćih telekoma.

Terenska prodaja u telekomunikacijama

Terenska prodaja se na prvi pogled čini kao vrlo jednostavan posao – dobivate popis adresa koje obilazite nudeći svoje usluge. Kompanija poput A1 prati želje i potrebe svojih korisnika kojima se uslijed brojnih novih trendova poput razvoja AI-ja i digitalizacije, povećavaju i mijenjaju potrebe za tehnološkim rješenjima, a kvalitetna mreža postaje veći prioritet nego ikada ranije. Zato posao savjetnika u terenskoj prodaji zahtjeva neprestano građenje osobnih i poslovnih vještina, kao i dobro poznavanje tržišta. No bitno je napomenuti, iako se čini zahtjevno na prvu, u svemu ovome niste sami, već imate velik sustav podrške u pozadini koji će vam pomoći da postanete uspješni.

Početak rada u terenskoj prodaji – nije potrebno nikakvo predznanje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kad se netko zaposli u A1 terenskoj prodaji prvih sedam radnih dana prolazi edukaciju sa prodajnim trenerom. Nije potrebno predznanje o prodaji, niti o A1 proizvodima i uslugama jer novi zaposlenici dobiju sve potrebne edukacije. Nakon inicijalnog treninga novi kolege dobivaju podršku vlastitih mentora i super kolega koji su im uvijek dostupni za pomoć za svakodnevne konkretne situacije.“ ističe Antonia. Također navodi da joj posao uvelike olakšava pristup službenom automobilu, s kojim teren obilazi sama ili uz kolege s odjela koji su taj dan na sličnoj ruti. Nije nužno posjedovati vozačku dozvolu i voziti, tu su uvijek drugi kolege koji mogu uskočiti.

Prijavi se za posao u timu terenske prodaje

Svi koji se planiraju okušati u ovom poslu, trebaju biti komunikativni, imati pozitivan stav prema ljudima i trebaju bit spremni raditi na svojim komunikacijskim i prodajnim vještinama, imati općenito želju za učenjem. Antonia: „Smatram da se još uvijek gradim unutar kompanije i veseli me što se mogu dodatno razvijati i napredovati unutar A1. Super je stvar kod terenske prodaje to što se jako dobro upoznajemo sa svime što A1 nudi i načinom rada kompanije što nam pomaže kasnije u razvoju karijere.“

Osim brojnih edukacija koje vam A1 osigurava besplatno, postoji i niz dodatnih benefita za zaposlenike koji se neprestano unaprjeđuju kako bi se zadržalo visoko zadovoljstvo zaposlenika.

Brojni dodatni benefiti za terenske prodajne savjetnike

Stalne edukacije prate i odlični benefiti, od kojih Antonia izdvaja: mjesečnu priliku za ostvarenje atraktivnih bonusa uz fiksnu plaću, naknadu za prijevoz, službeni telefon i besplatno telefoniranje i surfanje, Multisport karticu, božićnicu i poklon bonove za djecu ako ste roditelj i slično.

Na kraju, Antonia svima zainteresiranima poručuje: „Savjetovala bi svima da se ne boje izazova i nepoznatih situacija i da budu otvoreni za rad u terenskoj prodaji jer će na taj način usavršiti prodaju i komunikaciju s korisnicima. Osim za nekoga iz prodaje, ovo je odličan prvi studentski posao, ili prvi posao nakon srednje škole ili pak kasnije u životu ako ste spremni za zaokret u karijeri, nebitno koliko imate godina.“

A1 Hrvatska godinama je jedan od najpoželjnijih poslodavaca na hrvatskom tržištu koji nudi brojne benefite, prilike za razvoj i napredovanje, izvrsnost u omogućavanju ravnoteže posla i obitelji te dobru radnu atmosferu.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, pridruži se timu terenske prodaje prijavom na oglas na linku, napreduj i razvijaj se u A1 Hrvatska!


Izdvojeno

Reci što misliš!