Promo

"GET READY for the S U N"

Aura Beauty Event: Edukacija i dobra zabava s daškom tropskog glamura

Aura Beauty Event: Edukacija i dobra zabava s daškom tropskog glamura
PROMO

Na brojna pitanja vezana uz njegu kože i zaštitu od sunca u ljetnim mjesecima kroz svoju prezentaciju odgovorile su stručnjakinje iz područja beauty industrije

Kada je naša koža zdrava i njegovana, osjećamo se da i naša AURA iznutra više sija. Potaknuti time, povodom proslave 5. rođendana, tim iz Aura Beauty centra u Osijeku pripremio je svečani event pod nazivom "GET READY for the S U N" powered by Reviderm. Prostor Gastro puba Bulart na jednu večer postao je prava fotogenična tropska oaza, ne samo dobre zabave, nego i edukacije i inovacija vezano uz nadolazeću ljetnu sezonu u kojoj je važno adekvatno se zaštititi od sunca i njegovati kožu.Kako ispravno pripremiti kožu za nadolazeće ljetne mjesece? Koji su kratkoročni, a koji dugoročni učinci izlaganja suncu na zdravlje i kvalitetu kože? Bez kojih proizvoda ne bi trebali krenuti na godišnji odmor? Na ova i mnoga druga pitanja vezana uz njegu kože i zaštitu od sunca u ljetnim mjesecima kroz svoju prezentaciju odgovorile su stručnjakinje iz područja beauty industrije - dr. Martina Mihalj, vlasnica Poliklinike Sv. Ante u Osijeku i Kristina Ukalović, zastupnica i edukatorica Reviderm dermokozmetike za regiju.

‘’Želimo Osijeku i okolici približiti jedan potpuno novi i drugačiji pristup kozmetičkom centru - pristup fokusiran na individualnu brigu o klijentima i detaljno rješavanje problematika. Upravo zato odlučili smo se organizirati ovaj event kako bi se zahvalili klijentima za sve trenutke u ovih 5 godina u kojima su za sve svoje bitne događaje, rutinska uljepšavanja, ali i rješavanja problematika birali baš naš Aura Beauty centar.’’ - istaknula je vlasnica Aura Beauty centra, Ivana Kuna.Aura djevojke potrudile su se odgovoriti na sva pitanja i savjetovati uzvanice o njezi kože u nadolazećem ljetnom razdoblju prilikom kupnje REVIDERM SPF linije proizvoda. Event je bio ispunjen dobrom zabavom uz glazbu u specijalno uređenom ambijentu, koktelima, a posebno su ih razveselile goodie bags osigurane od strane nekolicine partnera.

Vodeći estetski centar na ovim područjima, Aura Beauty, događaje ovog tipa s naglaskom na individualni pristup klijentima organizirao je i ranije, kao primjerice 2020. kada je u Auri predstavljen inovativni uređaj za analizu kože lica.

Aura Beauty Event Fotogalerija

Govoreći o spomenutom uređaju, u Aura Beauty centru možete napraviti dubinsku analizu kože lica prilikom koje će educirane kozmetičarke dobiti uvid u tip i stanje vaše kože lica, dubinu bora i pora te moguće problematike. Nakon analize, svakoj klijentici kreira se individualna preporuka tretmana, ali i proizvoda za kućnu njegu koje također možete kupiti u slobodnoj prodaji u Aura Beauty centru!

Pristupačne i uvijek vedre Aura djevojke čekaju Vas na Strossmayerovoj 13.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Partneri:
Reviderm
Poliklinika Sv.Ante
Gastro pub Bulart
Waldinger
Lukabu
Cvjetni atelje Andrea
Ante - Mate reklame
Marina Hunjadi 
Aura Beauty Centar


Izdvojeno

Reci što misliš!