Promo

„YOUR SKIN DESERVES TRUE CARE“

Osijek i Aura Beauty prvi ponosni vlasnici najnovijeg i najmodernijeg uređaja za analizu kože lica u regiji

Osijek i Aura Beauty prvi ponosni vlasnici najnovijeg i najmodernijeg uređaja za analizu kože lica u regiji

Aura Beauty u suradnji sa REVIDERM dermokozmetikom organizirala je beauty event pod nazivom „YOUR SKIN DESERVES TRUE CARE“

Ivana Kuna vlasnica kozmetičkog centra Aura Beauty u Osijeku približila je Osječankama posve drugačiji pogled na tretmane i njegu kože lica.

Reviderm true care pristup još jednom je prepoznat kao jedinstveni način rada, gdje svakom klijentu pristupaju individualno te kombinacijom dermokozmetike, suvremene tehnologije i znanja ostvaruju vidljive i efikasne rezultate!

Već trideset godina osnovna briga Reviderma je kako koži našem najvećem organu, dati njegu koju zaslužuje. Od početka svog rada, ova renomirana njemačka tvrtka ističe se na tržištu svojom profesionalnošću i posebnim cjelovitim pristupom koji klijentima garantira rezultate.

Ovi faktori su razlozi zašto su se Ivana i njezin tim Aure Beauty odlučili za Reviderm.

Jeste li se ikada zapitali što se uistinu događa s vašom kožom te je li tretman kojeg koristite stvarno učinkovit?

Na ovom eventu, Kristina Ukalović je premjerno za poštovane uzvanice predstavila najnoviji i najmoderniji uređaj za analizu kože lica pod nazivom KD Analysis!

"Mi razumijemo da je svaka koža posebna te ima svoje potrebe i zato uvijek savjetujemo kao prvi korak da se prepustite u ruke stručnjaka koji će vam napraviti profesionalnu i dubinsku analizu kože te prema rezultatima preporuči ciljane tretmane i proizvode kako bi osigurali optimalne rezultate", kažu organizatori eventa.

Profesionalne kamere osiguravaju jasne i detaljne fotografije i mogućnost usporedbe rezultata dok maks ei filteri uz skale rezultata omogućuju  vizualnu i profesionalnu dubinsku analizu trenutnog stanja kože.

Moguće je pratiti: stanje bora, pora, hiperpigmentacije, ostećenja od sunca i ujednačenost tena, a nakon svake analize slijedi individualna preporuka tretmana i proizvoda idealnih za potrebe kože.

KD Analysis je početak cjelovitog pristupa i kontrolna karika inovativnog sustava koja prikazuje trenutna stanja kože lica - površinski i ispod površine.

Klijenti će dobiti iscrpno i detaljno izvješće o koži, zajedno s fotografijama i preporukama proizvoda i tretmana za njegu kože.

Aura Beauty Fotogalerija

Pod metorstvom ugledne Reviderm edukatorice, voditeljice neinvazivnog dijela poliklinike Bagatin, vlasnice tvrtke Kris-Derme gosp. Kristine Ukalović , Ivana će u svom centru odrađivati Reviderm tretmane lica sa njihovom tehonogijom i dermokozmetikom te sa Reviderm mineralnim make up-om uljepšavati pripadnice ljepšeg spola za njima bitne događaje.

Mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler, Cell jet ultrazvuk te Skin Needler su uređaji koji će uz REVIDERM dermokozmetiku te proizvode za kućnu njegu zadovoljiti i najzahtjevnije tipove i stanja kože.

Ovaj event popratili su i brojni partneri pa je tako za Ivanin outfit zaslužna je Osječka dizajnerica @marinajerantlukabu, za prekrasno uređenje i detalje @indigodesign.hr, za hranu, slastice i piće @waldinger dok je za ove prekrasne fotke zaslužna Mirjana @maps.of.light. Ivana Kuna zahvalila je svim partnerima te Reviderm timu Kristini, Josku i Ireni.

Aura Beauty možete pratiti i na:

Facebook Aura Beauty
Instagram Aura Beauty


Izdvojeno

Reci što misliš!