Promo

U Wilsonovoj ulici

Joli Natural Beauty: Novi kozmetički salon u Osijeku nudi njegu kose, lica i tijela na potpuno prirodan način

Joli Natural Beauty: Novi kozmetički salon u Osijeku nudi njegu kose, lica i tijela na potpuno prirodan način

U ponudi su salona i razne vrste masaža poput masaže lica, masaže cijelog tijela te parcijalne i anticelulitne masaže, a rade se i kavitacija (uklanjanje masnih naslaga i celulita), radiofrekvencija (pomlađivanje kože), cool sculpting tretman (zamrzavanje masnih stanica) te depilacija voskom svih dijelova tijela

Na adresi Wilsonova ulica 1A u blizini Gradskog vrta otvorio se novi frizersko-kozmetički salon i studio za njegu kose, lica i tijela naziva Joli Natural Beauty. Naime, vlasnica salona Mirjana Živković prepoznala je potrebu za otvorenjem takvog objekta s obzirom na to da u Osijeku, prema njezinom mišljenju, nedostaje inovacija za kosu i lice.

„U Osijeku se sve uglavnom radi invazivno i s iglom, dok su ovdje neinvazivni tretmani. Sve je potpuno prirodno, i hijaluron i botoxi, te tako nema nikakvih loših utjecaja. Nadam se, stoga, da će naš salon ispoštovati potrebe svih naših Osječana i Osječanki, a i šire”, istaknula je.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom na to, usluge su spomenutog salona široke, a jedna je među njima i microneedling vlasišta. Riječ je o minimalno invazivnoj kozmetičkoj metodi, odnosno specijaliziranom tretmanu koji uklanja uzroke gubitka kose. Navedenom se metodom tako stimulira proizvodnja kolagena i elastina, što pomaže pri jačanju folikule kose te ubrzava normalan ciklus i rast zdrave, ali i guste i njegovane kose.

„Nudimo usluge njege kose koja se radi s izraelskom kozmetikom, dakle s crnim kavijarom i hijaluronom koji popunjava vašu kosu. Imamo i bisere Crnog mora i Mrtvog mora, kao i sve ostale neagresivne proizvode za liječenje i njegu. Ukratko, riječ je o jednoj potpunoj inovaciji koja ne oštećuje nego, štoviše, njeguje kosu”, navela je Živković.

Osim njege kose, salon u ponudi ima i najnovije metode anti-age njege lica, pri čemu koristi tehnike svjetski poznate korejske tvrtke specijalizirane za medicinsku i profesionalnu dermokozmetiku Krx Aesthetics. One uključuju prvi prirodni botox za trenutni lifting lica, vrata i dekoltea, filere bez igle, filere hijalurona u prahu („topical filer”), maske u kapsulama za smanjenje bora te kreme za kućnu njegu s „collagene” nitima.

„Mi vam ne možemo ispraviti neku vašu trajnu, mimičku boru, ali možemo sitne borice i možete dobiti onaj željeni „glow” i lijep izgled na potpuno prirodan način”, rekla je.

U ponudi su salona i razne vrste masaža poput masaže lica, masaže cijelog tijela te parcijalne i anticelulitne masaže, a rade se i kavitacija (uklanjanje masnih naslaga i celulita), radiofrekvencija (pomlađivanje kože), cool sculpting tretman (zamrzavanje masnih stanica) te depilacija voskom svih dijelova tijela.

„Ljudi moraju prepoznati ovo jer je dosta mladih kod nas naviklo na iglu i veliki volumen, što mi ne radimo. Mi radimo samo njegu, hidrataciju i sve ono što je prirodno, a ništa što se odnosi na neke agresivne metode. Svi imaju neki problem, bilo s aknama i licem koje nije njegovano, bilo s gubitkom kose ili njezinim uništenjem od tretmana. Uglavnom očekujemo razne profile ljudi”, naglasila je Živković.

Kroz tjedan će dana, tvrdi dalje vlasnica salona, izbaciti i promotivne ponude koje će raditi na bazi paketa, i to po promotivnim cijenama s obzirom na to da je riječ o novootvorenom salonu. Također, u budućnosti planiraju prvi u Hrvatskoj širiti tzv. monplatin kozmetiku za njegu kose, lica i tijela koja ima i do 600 proizvoda.

Više je informacija o uslugama, promotivnim paketima i radnom vremenu salona dostupno na njegovim Facebook i Instagram profilima.


Izdvojeno

Reci što misliš!