Promo

Vodeće Učilište u ovoj grani obrazovanja u Hrvatskoj

Učilište Studium u suradnji s uspješnim brendovima šalje snažnu poruku povodom Dana žena

Učilište Studium u suradnji s uspješnim brendovima šalje snažnu poruku povodom Dana žena
PROMO

Ovim projektom žele naglasiti važnost, nježnost, moć i ljepotu žena i ženskog poduzetništva i djelovanja, zajedništva i suradnje

Učilište Studium poznato je po širokom spektru programa obrazovanja, a po riječima njihovih polaznika, to rade i iznimno kvalitetno.

Osim što svojim polaznicima nude lepezu mogućnosti i njihovu karijeru usmjeravaju u pravom smjeru, to rade i sa svojim djelatnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako kažu, njihove djelatnice, dive zaslužne su za cjelokupni uspjeh Učilišta. Zajedno kroz sve koračaju već 13 godina, a ove godine su, upravo na Dan žena, odlučili uljepšati i začiniti cjelokupnu priču suradnjom s jednako moćnim ženama poduzetnicama u području fotografije, stajlinga, uređenja interijera i makeupa koje su, iako sada vrlo uspješne u svom području djelovanja, u jednom trenutku odlučile u potpunosti promijeniti svoj put i karijeru.

''Ovim projektom želimo naglasiti važnost, nježnost, moć i ljepotu žena i ženskog poduzetništva i djelovanja, zajedništva i suradnje. S obzirom da svakodnevno ulažemo u obrazovanje i razvoj naših djelatnica, kampanja u suradnji s vodećim lokalnim brendovima poslati će snažnu poruku svim curicama, djevojkama i ženama u Hrvatskoj, ohrabriti ih i motivirati kako mogu sve što požele.'', kažu iz Učilišta Studium.

Učilište Studium Fotogalerija

Svake godine, one brinu o preko 500 polaznika, 130 predavača, nose se s preko 17 EU projekata i odlaze na minimalno 8 edukacija diljem cijele Europe, a sada su se po prvi puta našle u ulozi snažnih modela te pred svjetlima kamere dokazale i pokazale svoju snagu i ljepotu.

Ove godine, žene Učilišta Studium su u ruhu elegantnog i luksuznog Lukabu dizajna na čelu s vrhunskom dizajnericom Marinom Jerant koja već 10 godina uljepšava nježniji spol, unosi inovacije na tržište, mijenja modne trendove i ostavlja svoj poseban potpis u hrvatskoj modi.

Anita Milardović i Katarina Perković su dvije talentirane makeup umjetnice, zadužene za ovaj nježni, elegantno-poslovni look.

Scenu je uređivao Indigo design na čelu s izvanrednom umjetnicom Dorom Kalsan koju po svojem dizajnu poznaju mnogobrojni poduzetnici, mediji, umjetnici i organizatori unutar, ali i izvan Republike Hrvatske. Scenu za sve prigode, Indigo i Dora uljepšavaju već 5 godina.

Cjelokupnu priču, zaokružila je jedna snažna žena i vrhunska profesionalka – fotografkinja Marina Hunjadi.

''Želimo posebno zahvaliti Marini koja, osim što je izvanredna umjetnica i profesionalka, ujedno je i iznimno snažna žena pa zbog toga između ostalog ovu suradnju i ovaj projekt želimo posebno posvetiti i njoj i njenoj majci koja je nedavno preminula, a Marina je unatoč tomu odlučila s nama obilježiti taj dan na najljepši mogući način i onako kako ona to najbolje zna.''

Još jedan od razloga zbog čega su se ove uspješne žene poduzetnice udružile jest taj što, osim velikih karijera dijele i još nešto – svaka od njih je svoje prvotno zanimanje zamijenila nečim potpuno novim.

Marina Jerant, trenutno dizajnerica jednog dugopostojećeg luksuznog brenda ženske odjeće, po struci je farmaceutski tehničar.

Marina Hunjadi, danas fotografkinja s bogatim iskustvom i osoba koja je danas jedan od traženijih fotografa na području Osječko-baranjske županije iza sebe je ostavila struku upravnog pravnika.

Dora Kalsan, suvlasnica Indigo design-a, vrhunska umjetnica u sceni i cvijeću, po struci je diplomirani ekonomist kojemu je ipak kroz život umjetnost prevagnula.

Anita Milardović, danas uspješna makeup artistica, po struci je učiteljica, a Katarina Perković zakone, spise i ostale papire kao diplomirana pravnica zamijenila je kistićima i paletama.

Ovom kampanjom želimo poručiti svim djevojčicama, djevojkama i ženama da mogu što god požele i kada god požele. Da su najjače na svijetu i da im je samo nebo granica.

Nikada nije kasno za okrenuti se svojim snovima, promijeniti karijeru, početi ispočetka, educirati se, zagrabiti veliki (ili mali zalogaj), probati nešto novo ili ući u nepoznato.

Možeš sve što zamisliš, žena si!


Izdvojeno

Reci što misliš!