Promo

stvaranje pozitivnog stava

Još jedna projektna suradnja Osijeka i Vukovara

Još jedna projektna suradnja Osijeka i Vukovara

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi i brojni drugi

U sklopu projekta „Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka“ koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, organizirao se besplatan trening za predškolce s područja grada Vukovara.

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravim navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Uvijek se veselimo kada imamo priliku surađivati s kolegama iz Vukovara jer smatram da imaju važnu gimnastičku ulogu u Regiji Istok. Vjerujem da ćemo u budućnosti imati još mnogo zajedničkih suradnji kroz razne projekte“,  izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Do kraja 2022. godine, GD Osijek – Žito u sklopu projekta organizirati će još dva besplatna treninga u Osijeku, jedan u studenom i jedan u prosincu.

Sve upite vezane uz projekt „Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka“ moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS).


Izdvojeno

Reci što misliš!