Promo

pripremite se za ljeto

Beauty centar KA ima posebne pakete za oblikovanje tijela

Beauty centar KA ima posebne pakete za oblikovanje tijela

Imamo rješenje za celulit i masne naslage! Vrijeme je za dodatnu brigu o tijelu, a Beauty centar KA donosi fantastične ponude svjetski poznatih tretmana tijela.

Neprocjenjivo je osjećati se dobro u svome tijelu pa svakako iskoristite ove odlične pakete s popustima Beauty centra KA koji vrijede sve do daljnjeg.

Med2Contour svjetski je hit tretman za oblikovanje tijela i uklanjanje celulita, a u ovom dijelu Hrvatske dostupan je samo u Beauty centru KA. Naime, radi se o uređaju koji je višestruko testiran te potvrđen od strane najrigoroznijih agencija. Prva je to prava alternativa operativnoj liposukciji, nudi trajne rezultate pri oblikovanju tijela i uklanjanju celulita, a uz to je 100% siguran i ugodan tretman.

Stručnjaci diljem svijeta potvrdili su da je upravo Med2Contour najbolji tretman oblikovanja tijela na svijetu.

Paketi koje nudi Beauty centar KA uključuju i anticelulitne masaže, limfne drenaže te body wrapping tretmane kako bi borba protiv celulita bila još intenzivnija te kako biste ovog „neprijatelja Vašeg tijela“ već do ljeta zauvijek pobijedili.

Zavirite u posebne pakete koji su dostupni uz čak do 60% popusta! Ove specijalne ponude vrijede do daljnjeg.

Dodatne informacije o uslugama i uređajima možete potražiti na facebook stranici Beauty centar KA.

Naručite se na besplatne konzultacije sa stručnim djelatnicama Beauty centra KA na broj 031230230 ili e-mail [email protected]

Vidimo se u KA!

NAGRADNA IGRA 

Beauty centar Ka poklanja 10x anticelulitna masaža. U komentar upišite Uz tretmane oblikovanja tijela u Beauty centru KA želim savršenu liniju već ovog ljeta! te vaše ime i prezime.

Izdvojeno


Reci što misliš!