Lifestyle / Studentski kutak

Održan Google Day na EFOSu

Održan Google Day na EFOSu

U petak, 23.11.2018., u organizaciji Katedre za marketing na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, održan je treći Google Day @ EFOS. Događaj je to koji okuplja studente, IT zajednicu, ali i sve zaljubljenike u digitalni marketing.

Predavanja su održali gosti iz Google Adriaticsa iz Zagreba te digitalne agencije Escape iz Osijeka. Ivana Forjan, Google Marketing Coordinator, održala je predavanje na temu How to build a personalized online presence? u kojoj je ukazala na važnost osobnog brendiranja, koje je vještine potrebno posjedovati te kako napraviti životopis uz pomoću kojeg ćete se istaknuti.

Nikola Jellačić, Google Industry Head, održao je predavanje na temu Age of Digital Assistants u kojem je prikazao kakva nas bliska budućnost očekuje u razvoju etrgovine i modernog kupca unutar digitalnog okruženja. Predavanja je zaključio Adam Vovra, Google Ads manager iz Escapea, koji je ispričao kako izgleda njegov radni dan i koje su sve prednosti rada u digitalnoj agenciji. Zahvaljujemo svim predavačima na sudjelovanju te auditoriju na podržavanju događanja i aktivnom uključivanju.

Tekst: Valentina Bermanec
Foto: Karla Bilandžić

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!