Lifestyle / Ostalo

Kao podrška izvođaču

Osječanin napisao prvu službenu navijačku eurovizijsku himnu u povijesti: ''Nadam se da će Baby Lasagna pobijediti''

Osječanin napisao prvu službenu navijačku eurovizijsku himnu u povijesti: ''Nadam se da će Baby Lasagna pobijediti''
Igor Soban/PIXSELL

Autori su dalje istaknuli da su je napravili iz ljubavi prema Baby Lasagni, Euroviziji i vjeri u uspjeh malih zemalja s velikim snovima te karizmatičnih pojedinaca poput Marka

Hrvatska je dobila svoju prvu službenu navijačku eurovizijsku himnu u povijesti!

Pjesma nosi naziv "Go Marko! Tribute to Baby Lasagna" i napisana je te otpjevana na engleskom jeziku. Njezina dva videa na YouTubeu dosada imaju gotovo 15 tisuća pregleda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Go Marko!" dobila je mnogo pozitivnih komentara, kako od hrvatskih, tako i od stranih fanova, a odobrio ju je i sam Baby Lasagna. Pjesma je odmah poslana na slušanje Marku i njegovom timu, a njegova je reakcija bila sjajna. Pohvalio je autore i poručio da je pjesma odlična, veoma eurovizijska te da mu se posebno sviđa miks pjesme. Osjeća se počašćenim što je ovakva navijačka himna napravljena njemu u znak podrške.

Baby Lasagna
13. travnja U subotu u podne kod pješačkog mosta zaplešite u ritmu Rim Tim Tagi Dim

"Još od prvoga dana otkako je objavljena pjesma Baby Lasagne 'Rim Tim Tagi Dim', osjetio sam u njoj nešto neopisivo, čarobno i prelijepo. Ova je pjesma morala pobijediti na Dori, a nadam se i na Euroviziji", istaknuo je za Jutarnji autor stihova pjesme, književnik i tekstopisac Leontin Čapo Milenić.

Nakon što je pjesma napisana, poslana je prijatelju i kolegi umjetniku, glazbeniku iz Washingtona, Jasonu Hallu iz heavy metal benda Preludium Fury koji je skladao ovu navijačku pjesmu u eurovizijskom stilu. Za vokale se pobrinuo sjajni pjevač i glazbenik Eliezer Murad iz Argentine. Stvaranje i produciranje ove fan pjesme financirali su sami.

Autori su dalje istaknuli da su je napravili iz ljubavi prema Baby Lasagni, Euroviziji i vjeri u uspjeh malih zemalja s velikim snovima te karizmatičnih pojedinaca poput Marka. Ova motivacijska pjesma posvećena je Marku, svim fanovima Eurovizije te svim ljudima svijeta koji vjeruju u sebe i svoj uspjeh. U konačnici, ovo je prva službena navijačka fan himna u Hrvatskoj posvećena Euroviziji, a možda i u svijetu.


Izdvojeno

Reci što misliš!