Događanja / Istaknuta

13. travnja

U subotu u podne kod pješačkog mosta zaplešite u ritmu Rim Tim Tagi Dim

U subotu u podne kod pješačkog mosta zaplešite u ritmu Rim Tim Tagi Dim
Marko Prpić/PIXSELL

Hrvatska radiotelevizija poziva sve građane da u subotu, 13. travnja, zaplešu Rim Tim Tagi Dim ples

Istovremeno pet prekrasnih hrvatskih gradova: Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag - postat će središta plesnog zbivanja točno u podne. Dođite i pridružite nam se u prepoznatljivoj koreografiji i pošaljimo zajedno podršku našem predstavniku na Eurosongu - Baby Lasagni.

Cijeli događaj snimat će kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u poznatim HTV-ovim emisijama: Dobro jutro, Hrvatska, Dnevnik, Kod nas doma.

"Naime, ususret 68. Eurosongu koji će se održati u svibnju u švedskom Malmöu, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je izuzetno ponosna na dosadašnji uspjeh i popularnost hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici", poručuju s HRT.

Dođite na plesnu subotnju zabavu u vašem gradu. Pridružite se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa.

"Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu", dodaju s HRT.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lokacije na kojima će se održati događaj su:

ZAGREB - TRG KRALJA TOMISLAVA
OSIJEK- PJEŠAČKI MOST
SPLIT- PROKURATIVE
ZADAR - na instalaciji POZDRAV SUNCU
UMAG - TRG SLOBODE


Izdvojeno

Reci što misliš!