Lifestyle / Ostalo

večera za pet

Ženski tjedan u Slavoniji! Simpatične dame žele pobjedu

Ženski tjedan u Slavoniji! Simpatične dame žele pobjedu

Katarina, Maja, Timoteja, Marina i Dubravka kuhaju u novom tjednu Večere za 5

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u Virovitičko-podravsku županiju, a pobjedu će odnijeti jedna kandidatkinja! Pred nama je, naime, ženski tjedan kulinarske emisije. Prva dama koja će goste dočekati je računovotkinja Katarina iz Virovitice.

Katarina Maloča

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Računovotkinja Katarina dolazi iz Virovitice, a u 'Večeru za 5' odlučila se prijaviti zbog kulinarskih sposobnosti i novog iskustva. Komunikativna je, simpatična i aktivna, a vrijeme vodi provoditi s prijateljima, ali i sa svojim kućnim ljubimcima. Voli kuhati jela svjetskih kuhinja, no omiljena su joj jela s piletinom. Voli se baviti uređenjem interijera te je svoj dom ukrasila dekoracijama koje je sama izradila.

Maja Radić Kajzer

Prodavačica Maja dolazi iz Virovitice, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog novog iskustva. Za sebe će reći da je simpatična i samozatajna, a dodaje i da voli čitati, kuhati te brinuti za svoju djecu. Najčešće kuha domaće specijalitete i tradicionalna jela.

Timoteja Pančić

Timoteja dolazi iz Suhopolja, po zanimanju je konobarica, no zaposlena je kao spremačica u školi. U 'Večeru za 5' se prijavila zbog novog iskustva, poznanstva i dobre zabave. Komunikativna je, simpatična i stalno u pokretu. U slobodno vrijeme trenira, provodi vrijeme sa svojim sinom, voli kuhati i peći kolače. Obožava domaće specijalitete i tradicionalnu kuhinju, posebno kontinentalnu.

Marina Parić

Marina dolazi iz Antunovca i po zanimanju je kuharica. Hobiji su joj kuhanje, pletenje, heklanje i izrada dekoracija, a usto uživa u bračnom životu. U emisiju se prijavila zbog novih poznanstava i želje da ostalima pokaže kako kuha. Ljubiteljica je kontinentalne, ali i mediteranske kuhinje.

Dubravka Holec

Kuharica Dubravka dolazi iz Virovitice, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog novog iskustva i zabave. Od nje možemo očekivati tradicionalne specijalitete i domaću kuhinju. Posjeduje vrt, voli kuhanje te je brižna supruga i majka.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!