Lifestyle / Ostalo

Šaljite svoja videa

DOKKICA pokreće kampanju "Druga strana spektra"

DOKKICA pokreće kampanju

Vaše će poruke s veseljem poslušati, pogledati i pročitati te će iste biti objavljene na njihovim društvenim mrežama povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu

Povodom obilježavanja Svjetskog dana svjesnosti o autizmu, Dječji kreativni centar DOKKICA pokreće malu kampanju ''Druga strana spektra'' i poziva sve zainteresirane na to da podijele s njima najljepše i najdraže trenutke svog roditeljskog putovanja s naglaskom na sve ono što su naučili zahvaljujući posebnosti svog djeteta.

Možete poslati pismo s vašom zajedničkom fotografijom ili snimiti kratki video u trajanju od minute. Za kraj možete ostaviti kratku poruku svim drugim roditeljima koji u ovom trenutku možda teže pronalaze one ohrabrujuće i lijepe momente.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve možete poslati na mail [email protected] s naznakom ''Druga strana spektra''. Vaše će poruke s veseljem poslušati, pogledati i pročitati te će iste biti objavljene na njihovim društvenim mrežama povodom Svjetskog dana svjesnosti o autizmu.

Kampanja se provodi u sklopu trogodišnjeg programa Integrativni centar za djecu s teškoćama u razvoju koju financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.


Izdvojeno

Reci što misliš!