Lifestyle / Ostalo

KULINARSKI SHOW

Osječko-baranjsku 'Večeru za 5' otvara učiteljica Senka: ''Tko ne voli kulen? Ovo je savršeno''

Osječko-baranjsku 'Večeru za 5' otvara učiteljica Senka: ''Tko ne voli kulen? Ovo je savršeno''
RTL

Senka Žigić Leljak kuha prvog dana ovotjedne 'Večere za 5' u svom domu u Belom Manastiru

Edukacijska rehabilitatorica Senka Žigić Leljak ugostit će protukandidate prvog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Ekipu će ugostiti u svom domu u Belom Manastiru, a stižu joj trgovkinja Gordana Dumančić, kuhar Boban Đekić, građevinar Stevica Getoš i umirovljeni časnik Hrvatske vojske Miljenko Kolobarić. 

U emisiju ju je prijavio suprug Ivan, koji je svojedobno sudjelovao i pobijedio u 'Večeri za 5' pa sada želi vidjeti i hoće li njegovoj supruzi uspjeti isto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Senka je majka petogodišnje djevojčice, radi u školi, voli prirodu i životinje. U slobodno vrijeme voli čitati, gledati filmove i serije, ići u kazalište te putovati. Najčešće kuha, kaže, klasična obiteljska jela, a omiljene su joj sarme.

"Za sebe govorim da sam učiteljica i majka. Moja vrlina je što sam jako otvorena i komunikativna, lako se uklapam u svako društvo. Moja najveća mana je kašnjenje, trudim se sama sa sobom da to pobijedim, nekad uspijem, a nekad i ne", otkrila je Senka.

"Prijavio me suprug da mi vrati uslugu jer sam u 'Večeru za 5' svojedobno prijavila ja njega. Kuham prvi dan i ne znam što očekivati, ne znam kakva će biti ekipa, nadam se najboljem, dobrom druženju i upoznavanju zanimljivih ljudi i krajeva. Dobrom provodu i dobrim jelima", zaključila je domaćica.

KULINARSKI SHOW 'Večera za 5' stiže u Osječko-baranjsku županiju: Upoznajte kandidate

Jela je Senka odlučila spraviti od tradicionalnih slavonskih sastojaka kao što su baranjski kulen, paprika, luk ljutika, piletina, pastrnjak, krem sir i keksi. Tradicionalna baranjska večera zbunila je Bobana - u smislu pastrnjaka. "Tko ne voli kulen? Ovo je savršeno! Keksi, uz kavu čaj - odlično", komentirala je Gordana. Miljenko je sve zaključio rekavši da se raduje piletini, paprici i krem siru.


Izdvojeno

Reci što misliš!