Lifestyle / Ostalo

KULINARSKI SHOW

'Večera za 5' stiže u Osječko-baranjsku županiju: Upoznajte kandidate

'Večera za 5' stiže u Osječko-baranjsku županiju: Upoznajte kandidate
RTL

Prva u ponedjeljak će kuhati učiteljica i rehabilitatorica Senka Žigić Leljak, koja će večeru spraviti u Belom Manastiru

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u Slavoniju i Baranju. Očekujemo tradicionalna jela sa svinjetinom, sigurno će biti i kulena, a možda netko pripremi i perkelt.

Sve ovisi kojim adutima i receptima će ovotjedni kandidati pokušati osvojiti nagradu od 1000 eura, a na njih prva juriša učiteljica i rehabilitatorica Senka, koja će večeru spraviti u Belom Manastiru. U goste joj stižu trgovkinja Gordana Dumančić, kuhar Boban Đekić, građevinar Stevica Getoš i umirovljeni časnik Hrvatske vojske Mijenko Kolobarić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavljamo sve kandidate:

Senka Žigić Leljak (38)

Edukacijska rehabilitatorica Senka Žigić Leljak ugostit će protukandidate u svom domu u Belom Manastiru. U emisiju ju je prijavio suprug Ivan, koji je svojedobno sudjelovao i pobijedio u 'Večeri za 5' pa sada želi vidjeti i hoće li njegovoj supruzi uspjeti isto. Senka je majka petogodišnje djevojčice, radi u školi, voli prirodu i životinje. U slobodno vrijeme voli čitati, gledati filmove i serije, ići u kazalište te putovati. Najčešće kuha, kaže, klasična obiteljska jela, a omiljene su joj sarme.

Gordana Dumančić (41)

Trgovkinja Gordana dolazi iz Valpova, po zanimanju je trgovkinja, a u emisiju se prijavila zbog novog iskustva i ljubavi prema hrani. Za sebe će reći da je komunikativna, društvena, uvijek spremna pomoći. Slobodno vrijeme voli provesti uz dobru knjigu, u društvu s prijateljima te uz svoju djecu. Obožava tradicionalnu slavonsku kuhinju, a sklona je nekad i presoliti jelo.

Boban Đekić (40)

Kuhar Boban dolazi iz Osijeka, a ekipu će ugostiti u Kopačevu. U 'Večeru za 5' prijavio se jer jako voli kuhanje, a usto je i komunikativan te voli dobru šalu i atmosferu. Posvećen je poslu, kuhanje mu je i hobi i zanimanje, a kada ne radi - i dalje se druži sa svojim kolegama. Voli jela s grilla te mu je najdraže raditi s mesom. Svoj zanat s grillom izučio je u Leskovcu, a proteklih 15 godina živi i radi u Slavoniji. Ljubitelj je mesa te se, kaže, uvijek nadograđuje u tom području.

Stevica (Maki) Getoš (47)

Stevica dolazi iz mjesta Poganovci, gdje vodi seosko imanje na kojem će ugostiti i ovotjednu ekipu. Iako je građevinar po struci, uživa u svom poslu te se voli družiti i spremati hranu za druge. Aktivan je u društvu, nekad je igrao nogomet za lokalni klub, a danas je član KUD-a. Obožava peke, omiljeno jelo mu je janjetina te će za sebe reći da je vesele naravi i da nije zlopamtilo.

Miljenko Kolobarić (60)

Umirovljeni časnik HV-a dolazi iz Osijeka, obiteljski je čovjek, društven je i marljiv. Veliki je ljubitelj sporta, a s prijateljima u slobodno vrijeme voli kartati i kuhati. Obožava jela na žlicu, a specijalnost su mu grah, čobanci i fiš paprikaš. Aktivan je u braniteljskim udrugama te voli kuhati i najkompleksnija jela.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!