Lifestyle / Ostalo

dobar start

Čokolada s čvarcima, dvije dlake i sjajna atmosfera! Veseli Toca oduševio ekipu, oprostili mu manje omaške

Čokolada s čvarcima, dvije dlake i sjajna atmosfera! Veseli Toca oduševio ekipu, oprostili mu manje omaške

Nakon što je spravio večeru, Toca je zamolio Badu da mu pomogne oko pripreme stola te se okrenuo pripremama za dolazak gostiju

Tomislav Toca Župan otvorio je novi tjedan 'Večere za 5'. Ekipa iz Slavonskog Broda stigla je Toci na večeru, a za istu su mu udijelili visokih 38 bodova. Desetke su mu dali Martina, Karmela i Mario, dok je Ivan bio nešto stroži s osam bodova. "Pronašao sam dlaku na tanjuru i glazba nije bila po mom ukusu", objasnio je Ivan osmicu. Unatoč tome, ekipa je za Tocu imala samo riječi hvale!

Pripravu večere domaćin je započeo slasticama - čokoladnim torticama sa slaninom i pralinama s čvarcima. 'Ludo i hrabro' prvo je čega se Tomislav prihvatio. "Na ništa mi ne zvuči", komentirao je Mario, a Ivan je predosjetio kombinaciju čokolade i čvaraka. "Nikad nisam probao čokoladu s čvarcima", dodao je Mario. Toci je u pripravi deserta pomogla njegova Bada, a potom je uslijedila 'Noga od ptice' kao glavno jelo. "Ne pada mi ništa napamet", komentirala je Karmela, a Martina je prognozirala puretinu. Za kraj je Bada spravio predjelo 'Večernji sendvič'. "Tu bi bili slanina, jaja i sir", ocijenio je Ivan. "Ne znam od čega će biti izvedeno, ali zvuči zanimljivo", dodao je o predjelu Mario. Toca je spravio tople sendviče za doček gostiju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je spravio večeru, Toca je zamolio Badu da mu pomogne oko pripreme stola te se okrenuo pripremama za dolazak gostiju. Dok su se Bada i Toca pripremali za dolazak gostiju, u kombiju zanimljivo - Martina je otkrila da je Karmela kuma njezinoj kćeri te da joj se nije tjedan dana javila, a sve kako bi sakrila svoj angažman u 'Večeri za 5'. Martina i Karmela su komentirale da njihovo poznanstvo neće utjecati na ocjene tijekom tjedna. Uskoro je Toca dočekao svoje goste, a neke od njih već je poznavao. "Poznajem Tocu 25 godina, stari je to brodski ugostitelj, proveo sam dosta vremena u njegovom lokalu", otkrio je Mario. "Toca je izgledao veselo i opušteno na dočeku gostiju", dodao je Ivan i otkrio da za aperitiv popio jedan fini pelinkovac.

Aperitiv je bio fin, a što će ekipa reći na 'Večernji sendvič' za predjelo? "U principu jednostavan izgled, ali zgodno i simpatično", komentirao je Mario predjelo. "Očekivali smo malo više, pogotovo kad smo saznali tko kuha, ali bilo je ukusno", komentirala je, pak, predjelo Karmela. "Nije se ubio od posla na predjelu definitivno, to se napravi u deset minuta", zaključila je Martina. "Predjelo je bilo fino, osim dlake koju sam našao na maslini", dodao je Ivan.

Uslijedilo je glavno jelo 'Noga od ptice' - pureći batak s domaćom tjesteninom. "Nije to nešto specijalno ukrašeno, ali izgledalo je uredno, konkretno", komentirao je izgled glavnog jela Mario te pohvalio usput salatu. "Fantastičan okus, pogotovo tjestenina, baš je bilo fino", komentirala je okus glavnog jela Martina. Složila se i Karmela, dodavši da joj je meso bilo baš sočno. "Okus glavnog jela jako fin, tjestenina jako ukusna. Bilo je ukusno i mekano", pohvalio je za kraj i Ivan glavno jelo.

Desert je uskoro stigao - čvarci, slanina i čokolada. "To je bilo nešto perfektno", komentirala je Martina slastice za kraj. "Osim one dlake na kolaču, sve ostalo savršeno", dodala je Karmela koja je također srela dlaku, baš kao Ivan u predjelu. Nisu zamjerili tu manju omašku ljubaznom i veselom Toci, koji je uskoro svima poklonio proizvode svoje supruge. "Domaćin je bio prva liga, nemam zamjerke, a nisam manje ni očekivao od njega", zaključio je tim riječima Mario domaćina. Za kraj je Toca pripremio veselo iznenađenje i time priveo lijepu večer kraju.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!