Lifestyle / Ostalo

Novi tjedan emisije

Sjećate se Bade i Toce? Omiljeni slavonski par stiže u 'Večeru za 5', a dolaze i mlade kume

Sjećate se Bade i Toce? Omiljeni slavonski par stiže u 'Večeru za 5', a dolaze i mlade kume

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji

Novi tjedan 'Večere za 5' vodi gledatelje u Brodsko-posavsku županiju. Ovotjedna utrka za nagradu od tisuću eura, ali i vrijedni poklon bon, počinje kod Tomislava Toce Župana, legendarnog amaterskog kuhara iz showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

U goste mu stižu krojačica Martina Brizar, prodavačica Karmela Elijaš Bašura, inženjer Mario Švaganović i računalni tehničar Ivan Mihajlović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tomislav Toca Župan (62)

Organizator gradnje iz Slavonskog Broda oduševio je gledatelje RTL-a kada je sa svojom suprugom Badom sudjelovao u emisijama 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i 'Superpar'. Bada i Toca i danas su sretni u bračnom životu, a uz to, domaćin uživa u kuhanju, prirodi i dobroj šali. Vrijeme provodi i u projektiranju kuća i vikendica na svom računalu, a u kuhinji je kreativan i sklon eksperimentiranju pa će biti zanimljivo vidjeti što će Toca pripraviti ekipi.

Martina Brizar (28)

Krojačica i domaćica Martina ugostit će ekipu u svom domu u Slavonskom Brodu. Mlada majka troje djece jako voli kuhati, a za sebe će reći da je dobroćudna, vesela, vedra i energična. Iako je po struci krojačica, bavi se noktima, a trenutno je na porodiljnom dopustu. Voli kuhati jela iz kotlića te obožava variva i klasičnu slavonsku kuhinju.

Karmela Elijaš Bašura (27)

Martinina kuma, također majka troje djece i ljubiteljica kuhanja. U 'Večeru za 5' se prijavila na poticaj kume Martine, a motivirao ju je i izazov te želja da se okuša u nečem novom. Slobodno vrijeme provodi u šetnji prirodom te druženju s prijateljicama. Najčešće kuha jela na žlicu, ponajviše zbog svoje male djece. Klasična slavonska kuhinja joj je najdraža i obožava je spravljati, no nekad se na putu nađe nervoza, čega se najviše pribojava u danu svog kuhanja.

Mario Švaganović (47)

Inženjer prometa dolazi iz Slavonskog Broda, zaposlen je te je biker. U 'Večeru za 5' se prijavio zbog novog životnog iskustva i ljubavi prema kuhanju. Društvena je osoba, voli jesti teleće jetrice, a najčešće kuha čobance. Voli domaću slavonsku kuhinju i upravo takvu planira spraviti za ekipu koju će ugostiti u prostorijama Moto Kluba Brod. Otac je dvoje djece, ljubitelj motora i slavonske tradicije.

Ivan Mihajlović (31)

Tehničar za računarstvo iz Slavonskog Broda prijavio se u 'Večeru za 5' na nagovor svoje supruge Zrinke. Ne radi u struci, bavi se građevinom, a u slobodno vrijeme uživa u kuhanju i ribolovu. Željan je novih iskustava i izazova, brz je i okretan te obožava slavonsku kuhinju i večeru upravo u tom stilu želi predstaviti svojoj ekipi.

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!


Izdvojeno

Reci što misliš!