Lifestyle / Ostalo

Portanova - mjesto gdje se moda događa

Otvoren novi, veći i ljepši Skechers u Portanovi, a uskoro stiže i Fashion&Friends

Otvoren novi, veći i ljepši Skechers u Portanovi, a uskoro stiže i  Fashion&Friends

Danas se u Portanovi otvorila potpuno nova trgovina Skechers - puno veća od prethodne

Iako su sezonska sniženja još uvijek aktualna, u vašu omiljenu shopping destinaciju pristižu i NOVE KOLEKCIJE! Svakim danom sve više iz izloga mame elegantni komadi, udobna odjeća i trendy dodaci s kojima ćete zablistati u svakoj prilici. Budite prvi, posjetite Portanovu i osvježite svoj ormar novim, fantastičnim komadima! Portanova - mjesto gdje se moda događa!

Danas se u Portanovi otvorila potpuno nova trgovina Skechers - puno veća od prethodne. Prostire se na znatno većoj površini, što omogućava predstavljanje većeg broja obuće, a od sada i tekstila Skechers. Trgovina je potpuno obnovljena i opremljena prema najnovijim arhitektonskim standardima. Posjetite ih na novoj lokaciji, na 1. katu i iskoristite odlične popuste povodom otvorenja: 10% popusta na sve bez iznimke kod kupnje iznad 50 eur ili 40% popusta na drugi jeftiniji artikl.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Twister igraonici svaki četvrtak mališane očekuje dodatan zabavni program od 16 do 18 sati: TWISTER PLAY DAY! Ovog četvrtka, 15. veljače na rasporedu je zimska kreativna aktivnost: HAPPY HIPPO DAY! Svjetski dan nilskih konja obilježit će radionicom na kojoj će mališani uz pomoć animatora izrađivati 3D hippopotamuse!

A još jedan novi stanar uskoro stiže u Portanovu. Dugo očekivani modni brand Fashion&Friends otvara u ožujku. Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tijekom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept s više od 30 maloprodajnih objekata u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Albaniji. Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u kupovini, jednak onom koji bi potrošači iskusili u poslovnicama neke od svjetskih metropola, od sada i u Osijeku.

A ukoliko za vikend planirate posjet Portanovi - imajte na umu da u nedjelju, 18. veljače trgovine neće raditi. 2. kat radit će prema prilagođenom radnom vremenu, a po kakvom radnom vremenu možete pronaći na web stranici Portanove


Izdvojeno

Reci što misliš!