Lifestyle / Ostalo

Neobičan oglas

Jedan hrvatski seks shop traži testera kondoma. Evo koji su uvjeti za posao

Jedan hrvatski seks shop traži testera kondoma. Evo koji su uvjeti za posao
Press

Anonimnost je zagarantirana, a osobe koje se prijave moraju biti punoljetne

Oglas jednog hrvatskog seks shopa brzo je postao viralan. Naime, oglasili su da traže - testera kondoma (m/ž).

"Jeste li spremni testirati granice užitka kroz posao? Ako je vaš odgovor 'da', imamo savršenu priliku za vas!", glasi početak oglasa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tražimo čak 30 osoba koje su: strastvene (imate strast prema inovacijama i želji za unapređenjem proizvoda), kreativne (volite razmišljati izvan okvira i donosi nove ideje za stol) te odgovorne i imaju oko za detalje (preciznost i pažnja prema detaljima su vaše jače strane)", piše u nastavku oglasa. 

Posao ne možete tek tako dobiti. "Sada kada smo vam probudili maštu, red je na vama da nas uvjerite zašto biste trebali izabrati upravo vas za ovu poziciju. Uz prijavu na dnu ovog oglasa, priložite kratak tekst o tome zašto se smatrate idealnim kandidatom/kandidatkinjom", napisali su.

Oni koji se baš potrude oko svoje recenzije, dobivaju i nagradu - godišnju zalihu kondoma i priliku da postanu tester novih proizvoda tog seks shopa. 

Anonimnost je zagarantirana, a osobe koje se prijave moraju biti punoljetne. Ne traže se samo osobe iz Hrvatske, već i susjednih zemalja - Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Slovenije. 

Oglas se brzinom munje proširio regijom, a rok za prijavu je do sutra 14. veljače, prenosi Index.hr.


Izdvojeno

Reci što misliš!