Lifestyle / Ostalo

veseli dani

Gradite uskrsno gnijezdo, šetajte ZOO vrtom uz Zeku i upišite djecu u Proljetnu školu

Gradite uskrsno gnijezdo, šetajte ZOO vrtom uz Zeku i upišite djecu u Proljetnu školu
Dubravka Petrić/PIXSELL

ZOO vrt pripremio je brojne sadržaje za nadolazeće dane

ZOO Vrt i Unikom za nadolazeće uskrsne praznike pripremili su brojna događanja.

Tako na Veliki četvrtak, 6. travnja u 16:00 sati možete sudjelovati u gradnji Uskrsnog gnijezda u ZOO vrtu Osijek. Naravno, pozivnica vrijedi i za najmlađe, koji također mogu uživati u ovom veselom i kreativnom poslu.

Na Uskrsni ponedjeljak, 10. travnja, slijedi ono pravo - početak sezone u ZOO vrtu. Sve koji odluče Uskrsni ponedjeljak provesti u ZOO vrtu Osijek dočekat će zabavni program, i to u dva termina – od 11:00 i od 16:00 sati. Uz veselog uskrsnog Zeku i ovoga puta će šetnja kroz ZOO biti puna smijeha. Mališani će se sladiti bombonima i čokoladnim jajima, a čimpanze, makakiji, nosati rakuni, medvjedi, merkati i vidre će uživati u pisanicama.

Ovoga puta bit će organizirani i edukativni sadržaji - edukatori ZOO vrta će govoriti, između ostaloga, o živim domaćim kunićima, a za najmlađe će biti održane i zabavne igre na otvorenome, kao što su skakanje u vrećama i nošenje jaja u žlici.

Nakon Uskrsnog ponedjeljka, koji obilježava početak sezone u ZOO-u, kreće zanimljiv tjedan. Proljetna škola trajat će od utorka, 11. travnja, do petka, 14. travnja 2023. u vremenu od 09:00 do 11:00 sati. Svakoga dana na programu će biti nova prezentacija i radionica, a djeca će uživati u kreativnim radionicama, provjeriti svoje znanje u kvizovima, dirati gmazove i još puno zanimljivih aktivnosti. Zadnjega dana svi će polaznici dobiti zaslužene diplome o završenoj Proljetnoj školi u ZOO vrtu Osijek.
Cijena ulaza po djetetu iznosi 4€ po danu. Svoje mjesto možete rezervirati telefonom na blagajni ZOO vrta 031/285 234.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!