Lifestyle / Ostalo

spojite nespojivo

Valentinovo iz snova daruje vam Portanova

Valentinovo iz snova daruje vam Portanova

A predstojeći vikend je idealna prilika za obaviti shopping poklona

Bilo da ste u vezi ili je samo simpatija u pitanju, usudite se pokazati svoju romantičnu stranu i započnite predivnu ljubavnu priču savršenim poklonom na Valentinovo.

Dan zaljubljenih obično ne prolazi bez prigodnog poklona kojim razveseljavamo svoje najdraže. Nju ćete sigurno oduševiti buketom cvijeća, crvene ruže koje simboliziraju romantičnu ljubav su uvijek nepogrešiv izbor. Ako uz to još dodate i finu bombonijeru ili bocu finog vina ne možete pogriješiti. Ali ako ste za korak više, izaberite najdraži joj parfem ili mirisni poklon paket, nakit, ručni sat, make-up, ali i neko lijepo donje rublje. Nema sumnje da će se on obradovati novom gadgetu, tabletu, smartphoneu ili nekom drugom čudu tehnike, ali ništa manje dobar izbor nije ni njegov najdraži parfem, ručni sat, novi remen ili knjiga. A baš sve što zamislite možete pronaći u vašem omiljenom shopping centru!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veljača je jedini ženski mjesec, a mnogi ju zovu i prevrtljača - jer od vremenskih prilika u njoj možemo očekivati apsolutno sve… Od modnih kombinacija također... spojite nespojivo! U novom, Valentinovskom izdanju Portanova Inside-a osim inspiracije za zanimljive odjevne kombinacije, pronađite i inspiraciju za poklone: za sebe, njega, nju... Video izdanje pogledajte na Instagramu, a cijeli članak pročitajte na Portanova.hr.

A povodom Valentinova i Portanova želi iskazati ljubav svim svojim posjetiteljima. A kako drukčije to učiniti – nego nagrađivanjem. Dođite u Portanovu, napišite najkreativnije ljubavno pismo i osvojite dan za dvoje u Portanovi - zajedno kupujte i uživajte za čak 450 eura: shopping u Lisci i Galileu, pokloni iz Argentuma i Mi Store-a, uređivanje u frizerskom salonu Simple, a zatim večera u Polarisu, desert u Waldingeru i kuglanje u GBowling-u!

Romantični foto kutak, papiri i kutija za pisma očekuju vas na 1. katu, kod Müllera, a sve što vi trebate je pokazati svoju romantičnu stranu! Autor najljepšeg pisma osvaja Dan iz snova kojeg daruje Portanova!

I da... pratite i društvene mreže Portanove jer su najavljena i neka online nagrađivanja u mjesecu ljubavi...

I za kraj – da ne bude baš sve ružićasto... neka nešto bude i šareno! U Portanovi su u pripremi i vesele maškare. Za sada znamo samo da će ova dječja zabava biti u nedjelju 19. veljače, a o svemu detaljniije obavijestit ćemo vas uskoro...


Izdvojeno

Reci što misliš!