Lifestyle / Ostalo

UPALITE ZABAVU

Svi vaši omiljeni likovi i najdraži glumci preselili su se na novu i atraktivniju PLAY platformu! Kliknite 'play' i istražite sve novosti koje smo vam pripremili

Svi vaši omiljeni likovi i najdraži glumci preselili su se na novu i atraktivniju PLAY platformu! Kliknite 'play' i istražite sve novosti koje smo vam pripremili
RTL

Na najpoznatijoj hrvatskoj streaming platformi nema mjesta dosadi jer među 10.000 sati zabavnog sadržaja svatko može naći nešto za sebe

Serkan i Eda, izazivači kandidata Života na vagi, Zlatni dečko, isklesani sudionici Love Islanda, fatalni Can Yaman, Kockić i prijatelji te mnogi drugi obožavani likovi i glumci preselili su u svoj novi dom - novu PLAY platformu! Naći ćete ih na staroj adresi, ali atraktivnijem izdanju - svi oni rado će vas ugostiti i pokazati svu raskoš novog PLAYA, a na vama je samo da se udobno smjestite i kliknete 'play'.

Ova promjena donijela je brojne prednosti, a jedna od najvažnijih svakako je mogućnost gledanja na svim pametnim uređajima – televizorima (trenutno nije dostupno na Samsungu i LGu), mobitelima, tabletima i računalima, a tu je i Chromecast putem kojeg možete gledati PLAY na svim podržanim uređajima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na najpoznatijoj hrvatskoj streaming platformi nema mjesta dosadi jer među 10.000 sati zabavnog sadržaja svatko može naći nešto za sebe – ne samo za sebe, nego za cijelu svoju obitelj ili prijatelje jer na jednu pretplatu možete dodati pet personaliziranih profila, a tu je i odvojeni dječji profil. Od sada će naši najmlađi gledatelji moći uživati u satima zabave skrojene baš za njih.

Zanimaju li vas i druge novosti?

Ako se i dalje dvoumite je li PLAY idealan za vas, tu su neke od situacija u kojima ste se zasigurno već našli – a mi smo pronašli rješenje za sve njih!

Vlak kasni? Ništa strašno - više se ne morate dosađivati čekajući prijevoz jer određene sadržaje možete downloadati kada imate pristup WiFi-ju te gledati bilo kad i bilo gdje bez interneta.

Vaša omiljena serija ulazi u napetu završnicu, a vi morate na put izvan Hrvatske? Opet nema problema jer PLAY od sada možete gledati u svim zemljama Europske unije.

Nakon napornog dana želite se opustiti uz dobar film, ali vas reklame stalno prekidaju? I za to imamo rješenje – sve sadržaje na PLAY Premium platformi možete gledati bez ijednog oglasa.

Vama se gleda finale rukometnog prvenstva, a točno tada netko od ukućana želi gledati finale Love Islanda? Sve jasno, svi smo bili u takvoj situaciji i zato jednu PLAY pretplatu možete gledati na dva pametna uređaja istovremeno.

Unatoč svemu, i dalje ne znate hoće li vas PLAY Premium potpuno oduševiti? I to je u redu jer ga možete isprobati 7 dana besplatno - bez obaveze i uz besplatno otkazivanje jednim klikom.

Nismo odgovorili na sva vaša pitanja ili odagnali nedoumice? Javite nam se na [email protected] s pitanjima i prijedlozima – sve ćemo ih rado razmotriti i odgovoriti vam!

Znate li što je najbolje od svega – što ni to nije sve!

Već znate da je PLAY najbolja adresa za najveću dozu najboljih turskih, regionalnih i reality sadržaja, a ovog prosinca pripremili smo vam još više ekskluzivnih sadržaja!

Tijekom prosinca na PLAYU i PLAY Premiumu pronaći ćete najnovije sezone vrućih realitija Otok iskušenja i Bivši na plaži: Vrhunac ljubavi.

Na PLAYU vas čekaju i omiljene regionalne serije Klan, Besa, Južni vetar i Zlatni dečko.

Možete uživati i u romantičnim i intrigantnim turskim serijama, poput Miriše na ljubav, Sanajlica ili Gospodin pogrešni, koje će vas sigurno prikovati uz vaše pametne uređaje.

Tu su naravno i neizostavni božićni filmovi koji će uljepšati zimske dane i večeri, ali i brojni drugi filmovi i serije koje ćete otkriti dolaskom na novi PLAY.

NOVI PLAY PREMIUM: Cijena je ista, a mogućnosti brojnije!

Osim svih novih sadržaja i prednosti koje donosi prelazak na novu platformu, uz PLAY Premium uvijek dobivate više. Cijena mjesečne PLAY Premium pretplate iznosi 3,99 eura (30,06 kn), a uz sav ekskluzivni PLAY Premium sadržaj koji već imate na raspolaganju, od 1. prosinca moći ćete gledati i Discovery sadržaje – bez dodatne naknade! Discovery paket sadržaja uključuje gledanje omiljenih Discovery sadržaja na zahtjev, a naknadno će biti moguće i praćenje Discovery kanala uživo.

I to je to! Sad samo kliknite 'play' i upalite zabavu!


Izdvojeno

Reci što misliš!