Lifestyle / Ostalo

Kultna igra

Slavonski dvojac na Counter Strike turniru u Danskoj bori se za 50 tisuća eura

Slavonski dvojac na Counter Strike turniru u Danskoj bori se za 50 tisuća eura
RTL

Igra traje cijeli dan, od 25 momčadi, osam će ih zaigrati u velikom finalu za glavnu nagradu, i to protiv profesionalaca

Brzina, uigranost i čvrsti živci – sve je to na testu ovog vikenda na velikom Red Bull Counter Strike GO turniru. Hrvatske boje brane mladi Slavonci i love glavnu nagradu od 50 tisuća eura
Iz Kopenhagena, s turnira u Counter Strikeu, za RTL Danas se javio Borko Brunović i predstavio Marka Mijatovića iz Vukovara, člana najbolje hrvatske momčadi "Tigrovi". Riječ je o velikom međunarodnom turniru u ovoj videoigri u formatu dva protiv dva.

Igra traje cijeli dan, od 25 momčadi, osam će ih sutra zaigrati u velikom finalu za nagradu od 50.000 eura, i to protiv profesionalaca.

"Čast mi je predstavljati Hrvatsku, pogotovo na ovakvom turniru", rekao je Mijatović koji se nada što boljem plasmanu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rekao je da im je plan proći grupu i ući u naredni rang natjecanja i odgovorio što je ključno u ovoj igri: "U svakom modu najbitniji je timski rad da se razumijemo, da stvari zajedno radimo, da što bolje odigramo. Moramo biti uigrani."

Što misli imaju li on i ekipa šanse protiv profesionalaca?

"Mislim da možemo pružiti dosta dobru borbu. Mislim da u ovakvom formatu definitivno može desiti da i najbolji profesionalni igrači imaju svoj loš dan i mislim da ćemo pobijediti", uvjeren je da imaju šanse.

On je inače student i od planova za život na prvom mu je mjestu da završi fakultet: "Potom bih se fokusirao na ovu igru."


Izdvojeno

Reci što misliš!