Lifestyle / Ostalo

popusta na pretek

Portoš posjetio Lukinu rođendansku proslavu, u centru medomat, kestenje i brojna obiteljska iznenađenja

Portoš posjetio Lukinu rođendansku proslavu, u centru medomat, kestenje i brojna obiteljska iznenađenja

Zabave u Portanovi ne nedostaje, a na vama je da izaberete najbolje za sebe

Luka je proslavio 4. rođendan, a kao poklon iznenađenja osvojio je – dolazak Portoša na rođendansko slavlje! Portoš je ispunio svoje obećanje i otišao kući Luki na njegovu rođendansku proslavu. Veselje je bilo ogromno – i kod Luke i kod Portoša, a rođendanska zabava je bila top!

A i u Portanovi svašta novoga... u prizemlju se otvorio medomat. Kvalitetan, domaći, prirodni med sada možete kupiti brzo i jednostavno – putem medomata s potpisom Pčelarstvo Vuić. Nalazi se na ulazu u Portanovu kod Interspara, a upute za korištenje medomata se nalaze odmah do.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kalendarski, jesen je započela – no zapravo, jesen započinje tek kada kestenje zamiriši! A ispred Portanove kestenje već miriši! Svakoga dana od 14 do 21 ispred Portanove, na ulazu kod Interspara najfinije jesenske poslastice očekuju vas po odličnim cijenama: kestenje pola litre 20 kn, litra 35 kn i maruni  pola litre 25 kn, litra 45 kn.

U Portanovi popusta uvijek ima na pretek, samo treba uloviti onaj pravi u pravom trenutku. Vjerujemo da će se većini vas pravi trenutak dogoditi u trgovini C&A gdje je od danas u tijeku odlična akcija: dodatnih 50% popusta na već snižene artikle.

A ni zabave u Portanovi ne nedostaje. Povedite sve koje smatrate svojom obitelji na CineStar OBITELJSKI VIKEND 8. i 9. listopada. Najmlađi će uživati u novom crtiću OTPISANCI, a oni malo veći, u povoljnijim cijenama ulaznice. Već od 26 kn! A već sljedeći tjedan, u četvrtak 13.10. u Luckia Casinu u Portanovi nastupit će popularni comedy dvojac pod nazivom KRUŠEVAC GETO, kojeg na društvenim mrežama prati više od 700.000 ljudi, a video skečevi dosežu do pola milijuna pregleda

A u Portanovu se vraća I najljepše, najslađe i najzabavnije natjecanje – natjecanje beba u puzanju! Subotu, 15.10. i nedjelju, 16.10. rezervirajte za dolazak u Portanovu! Navedeni vikend je VIKEND MAMA, TATA I BEBA - što znači da vas očekuju popusti tijekom cijelog vikenda i najslađe natjecanje - natjecanje beba u puzanju! Kako je bilo na prošlom natjecanju beba u puzanju u Portanovi pogledajte ovdje. 

Prijavite svoje klince i klinceze na najslađu utrku, koja će se održati u subotu 15. listopada od 16 sati, jer najbrže puzaće i ove godine očekuju odlične nagrade.


Izdvojeno

Reci što misliš!