Vijesti / Regija

Coworking centar Panora

U Požegi otvoren novi poduzetnički centar, događanju nazočila i Maja Šuput

U Požegi otvoren novi poduzetnički centar, događanju nazočila i Maja Šuput
PSŽ

Šuput se osvrnula na važnost moderne estetike u poslovnom okruženju, naglašavajući da imidž igra ključnu ulogu u poslovanju

Prije dvije godine, Požeško-slavonska županija stekla je prostor s ciljem stvaranja žarišta poduzetničke aktivnosti. Sada Coworking centar Panora postaje stvarnost, pružajući potporu razvoju novih priča, što je nedavno potvrđeno na prvom poduzetničkom panelu u tom prostoru.

Jelena Ferdebar Hak, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Požeško-slavonske županije, istaknula je važnost toga prostora u potpori poduzetnicima, obrtnicima i digitalnim nomadima. Coworking prostori postaju ključni u modernom gospodarstvu, pružajući ne samo prostor za rad, već i socijalnu interakciju te razmjenu ideja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Centar neće samo ugostiti poduzetnike, već će u njemu biti smještena i županijska razvojna agencija te druge institucije koje će pružati podršku građanima. Ferdebar Hak najavljuje natječaj za urede namijenjene trajnom najmu od strane poduzetnika.

Ferbar Hak također je pozvala sve zainteresirane na to da se jave od idućeg tjedna te ističe da će prostor biti besplatan do kraja svibnja. Centar nudi pet radnih jedinica, konferencijsku dvoranu te dvoranu za sastanke, pružajući prostor za edukacije, radionice i druge aktivnosti.

Važnost ovakvih prostora za razvoj poslovanja naglasila je i idejna začetnica brenda Majushka, Maja Šuput koja već koristi sličan koncept u Zagrebu.

Coworking prostori poput Coworking centra Panora izuzetno su važni za umrežavanje i razvoj poslovanja. Omogućavaju interakciju s ljudima iz različitih branši te razmjenu iskustava i ideja.

FOTO: PSŽ

Tako se Šuput osvrnula na važnost moderne estetike u poslovnom okruženju, naglašavajući da imidž igra ključnu ulogu u poslovanju. Prostor Coworking centra Panora pruža ugodno okruženje za rad i sastanke, dodajući vrijednost poslovnim susretima.

Konačno, napomenula je da, uz podršku fondova i kreditiranja, ključ uspjeha leži u dobroj ideji i pravom trenutku. Coworking centar Panora može biti upravo takvo mjesto za ostvarenje poslovnih ciljeva.


Izdvojeno

Reci što misliš!