Lifestyle / Ostalo

tin kovačic koca

Omiljeno osječko TV lice vraća se u hrvatski medijski prostor

Omiljeno osječko TV lice vraća se u hrvatski medijski prostor
Igor Soban/PIXSELL

"Osjećam se kao da sam izabran u početnu postavu NK Osijeka. Ostavit ću srce na terenu", rekao je Kovačić

Tin Kovačić, poznato osječko novinarsko lice i dobitnik Večernjakove ruže za TV osobu godine, nakon RTL-a i Una TV, svoju karijeru nastavlja na Novoj TV. Ovaj iskusni novinar pridružit će se jakom novinarskom timu osječkog dopisništva Nove TV, gdje će za informativne emisije izvještavati iz Osijeka, Slavonije i Baranje, podneblja u kojem živi i u koje je, kako kaže, beskrajno zaljubljen.

''Moja profesionalna, ali i emotivna misija u cijelosti je biti na usluzi gledateljima, mojim Slavoncima i Baranjcima. Ispričati njihove priče, a svima ostalima iz prve ruke prikazati da je riječ o najljepšem dijelu planeta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izboriti se da se i glas istoka čuje, da se problemi i nepravde koji ovdje muče ljude riješe. No, da bi to bilo moguće, nužna je platforma koja dopire do očiju i ušiju cijele zemlje, ali i puno šire. A Nova TV je, apsolutno, u tom smislu veliki Houdini.

Privilegij je, ali i velika odgovornost biti dio ekipe koja kreira najgledanije vijesti u Hrvatskoj. Zahvalan sam što su me prepoznali na Novoj TV, na vjeri u mene i prilici koju su mi pružili. I neću razočarati. Osjećam se kao da sam izabran u početnu postavu NK Osijeka. Ostavit ću srce na terenu", rekao je Kovačić za Dnevnik.hr.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!