Lifestyle / Ostalo

TV osoba godine

Večernjakova Ruža: Glasujte za našeg Tina Kovačića!

Večernjakova Ruža: Glasujte za našeg Tina Kovačića!

Za Tina možete glasovati SMS porukom RUZA2021 13 na broj 60 085

Objavljene su nominacije za najprestižniju i najstariju medijsku nagradu – Večernjakovu ružu. U kategoriji "TV osoba godine" našao se i naš Osječanin Tin Kovačić, kao reporter RTL-a (s kojeg je nedavno otišao).

"Tin Kovačić–Koca već je dvadesetak godina na osječkoj sceni poznat kao frontmen punk-benda Debeli precjednik, a pet godina radi kao reporter RTL-a. Lani se istaknuo pričama iz srca Slavonije, pa je u kolovozu odradio prvo povijesno televizijsko javljanje putem 5G mreže, svakodnevno je izvještavao o slučaju bivše ministrice Žalac, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama", ovako je Tin predstavljen na stranicama Večernjaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za razliku od novinara i dopisnika koji pokrivaju jednu županiju i kojima se prilozi doslovno serviraju na tacni, naš Tin je sam pronalazio teme i pokrivao svih pet slavonskih županija. U svojim javljanjima nikad nije propustio naglasiti svoj lokalpatriotizam.

Konkurencija su mu Danka Derifaj (RTL), Robert Knjaz (HTV), Ivana Pezo Moskaljov (Nova TV) i Aleksandar Stanković (HTV).

Za Tina možete glasovati SMS porukom RUZA2021 13 na broj 60 085 (2,40 kn/poruka).

Koci želimo svu sreću u ovom izboru, ali i daljnjoj novinarskoj karijeri.


Izdvojeno

Reci što misliš!