Lifestyle / Ostalo

optika anda i tisak

Novi stanari stigli u Portanovu

Novi stanari stigli u Portanovu

Unatoč izazovnim vremenima u kojima se trenutno nalazimo, Portanova ne posustaje u svom rastu – jučer su u ovom trgovačkom centru svoja vrata otvorila nova dva zakupnika

Konačno smo jučer svjedočili dugo očekivanom otvorenju Optike Anda čija će ponuda samo dodatno zaokružiti već ionako bogatu ponudu našeg omiljenog trgovačkog centra. Osim širokih paleta kako sunčanih tako i dioptrijskih naočala, kontaktnih leća i druge pripadajuće opreme, Optika Anda pruža svojim kupcima i mogućnost kvalitetnog servisa naočala, kao i provjeru vida kod vrhunskog osoblja s najsuvremenijim tehnologijama.  U Optici Anda možete provjeriti najnovije trendove na polju sunčanih i dioptrijskih naočala renomiranih svjetskih kuća kao što su Gucci, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Ray-Ban, Vogue, Furla, Emporio Armani, Police te mnogi drugi.

portanova alarm
nova pravila od subote Portanova se priprema za nove mjere: Osigurali smo sigurnu okolinu za sve posjetitelje i zaposlenike

A isti dan dogodio se i početak rada Tisak kioska koji je postavljen na vanjsku poziciju, neposredno uz istočni ulaz u Portanovu. Na atraktivnoj lokaciji kojom dnevno prođe veliki broj ljudi, posebice vikendom, Tisak posjetiteljima i stanovnicima grada Osijeka, ali i obližnjih naselja, nudi cjelokupni asortiman svojih roba i usluga - bilo da se radi o kupnji nekog od proizvoda iz bogate ponude ili o plaćanju računa, slanju Tisak paketa, kupnji bonova, igranju lutrijskih igara ili nekoj drugoj popularnoj usluzi Tiska. Radno vrijeme Tiska je svakim danom od 8 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim novih otvorenja, veseli nas sve i činjenica da su trgovine u Portanovi uvelike krenule s međusezonskim, odnosno prigodnim blagdanskim sniženjima. Gotovo da nema trgovine koja ne nudi barem nekakav popust a to svakako vrijedi iskoristiti sada kada nam je svima u planu blagdanski shopping.

Uvijek je vrijeme za činiti dobra djela, no kako smo za blagdane posebno svjesni čarolije darivanja, upravo je danas pravo vrijeme da darujete ono najvrijednije - darujte krv za potrebe KBC-a Osijek! U subotu 12. prosinca u Portanovi se organizira još jedna u nizu humanitarnih akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek čekaju vas od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!