Lifestyle / Ostalo

stigli veliki popusti

Shopping u Portanovi se isplati

Shopping u Portanovi se isplati

Mjere su popustile, škole se otvorile, a vaš ormar vapi za novim kolekcijama… u Portanovi vas očekuju proljetne kolekcije po sniženim cijenama

Osim što konačno svi skupa možemo u neophodnu kupovinu, Portanovu su preplavile najnovije kolekcije za predstojeću ljetnu sezonu, a još su stigli i veliki popusti u gotovo sve trgovine pa je zadovoljstvo shoppinga još i veće.

Posjetitelji su se prilagodili novoj vrsti shoppinga; pridržavaju se propisanog razmaka, svi dezinficiraju ruke, poštuju upute trgovaca vezanih uz maksimalan broj kupaca u trgovinama, a većih gužvi i čekanja nema. Poštuju se sve mjere Stožera civilne zaštite i ostalih mjerodavnih tijela, a iz Portanove ističu da svakodnevno poduzimaju sve što mogu da posjet i boravak u Portanovi bude potpuno siguran za posjetitelje i radnike u trgovinama.A upravo na temelju Odluka Stožera civilne zaštite RH Portanova prilagođava svoje radno vrijeme koje je za sada još uvijek od 10:00 do 20:00 sati uz nekoliko iznimki sa prilagođenim radnim vremenom. Oni koji rade duže od 10 sati dnevno i dalje imaju dvosmjenski rad radi pauze za dezinfekciju prostora. U subotu, 30. svibnja na Dan državnosti Portanova neće raditi, a prema najnovijoj Odluci Stožera civilne zaštite shopping centri nedjeljom ponovno rade. Koje trgovine će već ovu nedjelju u Portanovi biti otvorene pogledajte na www.portanova.hr. Vidimo se u shoppingu!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvojeno


Reci što misliš!