Lifestyle / Ostalo

popusta je više nego ikada

Ovih se dana shopping u Portanovi isplati

Ovih se dana shopping u Portanovi isplati

Više nema nikakve dvojbe da se situacija u Osijeku polako vraća u normalu, a isto se događa i u omiljenom slavonskom shopping centru

Posjetitelji su se prilagodili novoj vrsti shoppinga; pridržavaju se propisanog razmaka, pranje ruku i dezinfekcija je postala nezaobilazna rutina, poštuju se upute trgovaca vezanih uz maksimalan broj kupaca u trgovinama i više ništa nije neobično. U Portanovi su nam potvrdili da se i posjetitelji i kupci pridržavaju propisanih mjera te da većih gužvi i čekanja nema. Ističu i da sa svoje strane poštuju sve mjere Stožera civilne zaštite i ostalih mjerodavnih tijela i svakodnevno poduzimaju sve što mogu da posjet i boravak u Portanovi bude potpuno siguran za posjetitelje i radnike u trgovinama.Osim što konačno možemo u neophodnu kupovinu, još su stigli su i veliki popusti u gotovo sve trgovine pa je zadovoljstvo shoppinga još i veće.

U Portanovu se od ovoga tjedna vraća i redovna akcija Dobrovoljnog darivanja krvi. U subotu, 23.svibnja djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek očekuju vas od 16 do 19 sati na starom mjestu na 2. katu Portanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na parkiralištu Portanove nalazi se Hervis šator u kojemu traje rasprodaja bicikala i ostalog asortimana s kotačima uz popuste do čak 60%.

Još trebate znati i da je u Portanovi na snazi novo radno vrijeme od 10:00 do 20:00 sati uz neke iznimke poput Konzuma, mjenjačnice Exclusive Change, Müllera i frizerskog salona Simple koji će sa radom započinjati dva sata ranije (od 8:00 sati) i biti otvoreni sve do 21 sat, ali uz obaveznu pauzu za dezinfekciju prostora od 13:30 do 14:30 sati, te da Portanova do daljnjega ne radi nedjeljom.

Razloga za posjet Portanovi i više je nego dovoljno ali uz obavezno poštivanje svih mjera kako bi zaštitili i sebe i druge. Vidimo se u shoppingu!

Izdvojeno


Reci što misliš!