Lifestyle / Ostalo

akrobacije i vratolomije u doba korone

Parkour, korona i jedna jabuka

Parkour, korona i jedna jabuka

Ako ste se pitali kako izgleda piknik u doba korone, evo i odgovora

Danijel Novoselac, jedan od osnivača parkoura u Osijeku u suradnji s Krešimirom Strahonjom, na zabavan je i humorističan način prikazao svoje sposobnosti kroz razne akrobacije i vratolomije.

Do ideje za snimanje došli su još prije 3 godine, ali zbog pretrpanog rasporeda nisu bili u mogućnosti to realizirati, a doba korone pokazalo se savršenim za ostvarivanje dugo očekivanih projekata.  Pogledajte video!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danijel je inače i član baletnog ansambla HNK u Osijeku u kojemu pleše, a po potrebi izvodi i akrobacijske elemente u predstavama (jedna od najistaknutijih je Vitez Slavonske Ravni) te je trener akrobacija u Plesnom Studiju Wings iz Osijeka u kojem svoje znanje prenosi na mlađe generacije kojima nastoji biti uzor. Hobiji su mu jahanje konja, streličarstvo, videoigrice i još puno stvari za koje, kako i sam kaže, mu je malo 24 sata dnevno, a veliki životni uzor mu je Jackie Chan zbog kojeg je oduvijek imao želju postati kaskaderom.

Krešimir Strahonja je fotograf, snimatelj i još puno toga. Svijet gleda kroz objektiv konstantno tražeći najbolji kadar i jednostavno živi za to i od toga. Uvijek je spreman za nove projekte te izazove i otvoren je za nove suradnje. Veliki je fan sporta, naročito rukometa kojeg je i sam trenirao te je također auto entuzijast.

Dečki se iskreno nadaju da će uspjeti malo zabaviti i nasmijati gledatelje u ovo doba korone, jer to im je bila i namjera, a također se nadaju da ce snimiti još puno drugih nastavaka.


Izdvojeno

Reci što misliš!