Lifestyle / Ostalo

IZVIĐAČKI KLUB JAVOR

60 godina od osnutka bivšeg izviđačkog odreda

60 godina od osnutka bivšeg izviđačkog odreda

Iza osječkih izviđača već je mjesec dana aktivnoga rada, a započeo je i drugi mjesec 2020. u kojem obilježavaju 60 godina od osnutka bivšeg odreda izviđača Bratstvo i jedinstvo, koji je 1993. godine prekinuo s radom. Članovi tog odreda 16. veljače 2001. osnovali su IZVIĐAČKI KLUB JAVOR. 

Tim povodom pozivaju sve aktivne članove IK Javor i njihove roditelje, prijatelje, suradnike, partnere, ali i sve one koji su u bilo kojem vremenu bili izviđači u bivšem odredu ili sadašnjem izviđačkom klubu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svečana akademija i Redovna  godišnja skupština bit će 15. veljače 2020. u 16 h u prostorijama kluba, Z. J. Jovanovića 21.

Kako je mjesec veljačamjesec ljubavi, istog dana u večernjim satima organiziraju druženje brđana i brđanki u znaku ljubavi. 

U veljači se u svijetu, pa tako i kod nas, obilježava Dan sjećanja na osnivača skautizma Sir Roberta Baddena Powella ili BP Day. Tim povodom osječki Javorovci  idu na dvodnevni zimski kamp JAVORSKA ZIMSKA PRIČA  22. i 23.2.2020. u hostel Dravska priča, Noskovci (prijave još traju).

Iz IK Javor pozivaju sve da ih potraže na društvenim mrežama, web stranici ili da im se jave kako bi zajedno s njima uz dobru zabavu i društvo, savladali nova znanja i vještine i učinili nešto da nam svima bude bolje.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!