Lifestyle / Moda

POSAO: H&M nudi posao u TC Portanova

POSAO: H&M nudi posao u TC Portanova

  Popularni švedski proizvođač i trgovac odjećom H&M objavio je na svojoj web stranici oglas u kojem traži zaposlenike za svoju trgovinu u Osijeku.

Popularni švedski proizvođač i trgovac odjećom H&M objavio je na svojoj web stranici oglas u kojem traži zaposlenike za svoju trgovinu u Osijeku.

hmposao495

Podsjećamo, nedavno je trgovački centar Portanova objavio da u proljeće 2012. u njihov centar dolazi high street brand H&M
Ponosni smo što se prvi prodajni objekt H&M-a u istočnoj Hrvatskoj otvara upravo u TC Portanovi u Osijeku. Iznimno smo zadovoljni što ćemo ponudu centra dodatno upotpuniti svjetskim brendom poput H&M-a. Ovom suradnjom nastavljamo graditi poziciju jedinog i najvećeg regionalnog trgovačkog centra istočne Hrvatske kroz kontinuirano nadograđivanje spleta ponude i sadržaja u Portanovi." Izjavio je Antun Biloš, direktor trgovačkog centra Portanova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

H&M:

H&M je utemeljio Erling Persson, 1947 u Švedskoj (Västerås). Danas H&M posluje na 41 tržištu i zapošljava 87 000 zaposlenika. Svi zaposlenici H&M rade prema jednoj jedinstvenoj filozofiji: ponuditi modu i kvalitetu po najboljim cijenama.

Ključ uspjeha H&M je plasirati prave stvari u pravu trgovinu u pravo vrijeme kako bi kupci uvijek mogli pronaći nešto novo i uzbudljivo. U poslovanju H&M-a vrlo je bitno razumjeti želje potrošača – od ideje, kreacije novoga proizvoda pa sve do prodaje.

Danas H&M posluje u 2 300 trgovina.


[important title=RASPOLOŽIVA RADNA MJESTA]

Visual Merchandiser (m/ž)     Osijek
Voditelj odjela (m/ž)     Osijek
Voditelj prodavaonice (m/ž)     Osijek
[/important]

zastino%20lice495.jpg

VODITELJ PRODAVAONICE

Da, vođenje modne prodavaonice trebalo bi ti dati osjećaj ponosa. Ali kao što će ti reći bilo koji H&M-ov voditelj prodavaonice, to je ozbiljan ispit za tvoje vještine vođe, poslovnu snalažljivost i poduzetnost.


Poanta ovog posla nije šefovanje – moraš zaraditi poštovanje kolega. Drugim riječima, nisi u pitanju ti, već kako ćeš nadahnuti i potaknuti svoje voditelje odjela i njihove timove da postignu superiorne rezultate.


Odredit ćeš, nadzirati i pratiti prodajne ciljeve, prodajne planove i proračune. Da bi uspio moraš biti usredotočen na detalje i analitičan, a da pritom ne gubiš iz vida globalnu sliku. Potrebna je ravnoteža poniznosti, zdravog razuma, odlučnosti i sposobnosti poučavanja drugih kako da postignu svoj puni potencijal. A tvoj ured? Pa to je prodajni prostor.


Tvoje odgovornosti:

    Planirati ćeš i raditi na ostvarenju specifičnih ciljeva sa svojim timom uprave prodavaonice.
    Planirati ćeš, brinuti se za potreban broj djelatnika i organizirati odjele prema potrebama.
    Zapošljavati ćeš, obučavati, razvijati i procjenjivati prodajne savjetnike i tim uprave.
    Maksimizirati ćeš profitabilnost svoje prodavaonice.
    Brinuti ćeš se da se poštuju svi sigurnosni, zaštitni i administrativni postupci.
    U svojoj ćeš prodavaonici pružati vrhunsku uslugu kupcima te pratiti rezultate.
    Maksimizirati ćeš prodajne prilike fokusiranjem na komercijalni aspekt.
    Brinuti ćeš se da vizualno trgovanje zadovoljava standarde.

Molimo pošalji svoju prijavu i životopis na engleskom jeziku.

VODITELJ ODJELA

Ovo nije logistički posao u kojemu je delegiranje status quo. Kao Department Manager (voditelj odjela) 80% vremena provodit ćeš u prodajnom prostoru. Vodit ćeš svojim primjerom, a ne iza zatvorenih vrata.

Znaš li nadahnuti ljude? Department Manager (Voditelj odjela) je uzor, vođa koji razumije vrijednost timskog rada. Pružat ćeš podršku kolegama tako što ćeš saslušati njihove ideje i razvijati njihove vještine kako biste postigli sjajne prodajne rezultate. Prodajne strategije, trgovačke prezentacije, proračuni i HR (ljudski resursi) bit će dio tvog svakodnevnog života. To je posao brzog tempa.

Moraš znati razmišljati u hodu, postaviti i iznijeti jasne ciljeve te obavljati specifične zadatke, a da pritom ne ispuštaš iz vida globalnu sliku. Uz pravi poticaj proći ćeš na provjeri i nadmašiti svoja očekivanja. Jesi li spreman za izazov? Ako je odgovor potvrdan, tada za tebe imamo nevjerojatno zahvalan posao s izvrsnim mogućnostima stvaranja karijere.

VISUAL MERCHANDIESER

Kada je modna odjeća izložena na najbolji način, ona nestaje. Brzo. A to je u osnovi dobra vijest. No da bismo to postigli trebamo kreativne i vrijedne djelatnike.

Imaš oko za kombiniranje odjeće? Imaš nos za kombiniranje boja i stilova na svjež i nadahnut način? Onda bi ovo mogao biti pravi posao za tebe. Posao Visual Merchandisera (Vizualnog trgovca) kreativan je i brzog tempa pa ti timski rad mora biti važan. Morat ćeš obučiti, motivirati i podučiti svoje kolege da neprestano misle na komercijalan način.

Blisko ćeš surađivati s Department Managerom (voditelj odjela) i prodajnim timovima kako biste tjedne prioritete i promocije prenijeli u opipljive akcije u prodajnom prostoru, a zatim trebate provjeriti prodajne brojke da biste vidjeli je li učinjeno polučilo rezultate! To je posao bez kraja jer neprestano stiže nova odjeća: slijedi premještanje, vješanje, popunjavanje. Ako možeš postići da trgovina djeluje uredno i primjenjivati vrijednosti tvrtke u svom svakodnevnom radu, imat ćeš bezbroj mogućnosti razvijati se i uspjeti u H&M-u.

Tvoje odgovornosti:

    Nadahnjuješ kupce i daješ im osjećaj da su jedinstveni.
    Brinuti ćeš se da se poštuju svi uobičajeni sigurnosni, zaštitarski i administrativni postupci.
    Brinuti ćeš se za i održavati natpise i povezane materijale, naručivati uredski pribor.
    Obučavati ćeš i poučavati kolege u prezentaciji proizvoda u prodavaonici.
    Planirati ćeš i raditi na ciljevima u suradnji s upravom rodavaonice.
    Održavati ćeš komunikaciju (na primjer, držati prezentacije, uvodna predstavljanja, otvorenja sezone).
    Provoditi ćeš prezentacije u skladu sa smjernicama tvrtke H&M.
    Maksimizirati ćeš prodaju fokusiranjem na komercijalni aspekt.
    Brinuti ćeš se za opći izgled prodavaonice i pratiti prodajne aktivnosti.

ŠTO TREBA IMATI NA UMU

Za prijavu moraš imati najmanje 18 godina.
Pročitaj u potpunosti opis posla koji te zanima prije prijave kako bi dobro razumio i procijenio zadovoljavaš li uvjete.
Pogledaj filmove o karijerama kako bi dobio sliku radnog dana u H&M-u.
Klikni „Koliko si H&M?“ da saznaš pristaješ li nam.
Svakako ažuriraj svoju prijavu. Želimo tvoju točnu sliku i, naravno, podatke za kontakt.
Uvijek u privitak stavi životopis i zamolbu kako bismo dobili potpunu sliku tvojih vještina kada se prijavljuješ za posao.
Na temelju tvojih vještina i iskustva možda ćemo te pozvati na intervju za neki drugi posao umjesto onog iz prijave. Je li ti to prihvatljivo?
Ako se prijavljuješ za posao u prodavaonici – jesi li spreman raditi u skladu s fleksibilnim radnim vremenom maloprodaje?
Istraži nas – što više znaš o H&M-u, tim bolje.
Budi spreman na fizički zahtjevan posao brzog tempa i zabavno radno okruženje

 

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!