Lifestyle / Koncerti

Dostupni parter i VIP zona

Halid Bešlić ove subote nastupa u osječkom Gradskom vrtu, požurite po svoje ulaznice

Halid Bešlić ove subote nastupa u osječkom Gradskom vrtu, požurite po svoje ulaznice
Damir Špehar/PIXSELL

Popularni je izvođač posljednji koncert u Osijeku održao prije gotovo dvije godine u istoj dvorani

Nakon glazbenog spektakla predvođenog Željkom Joksimovićem, turneje Aleksandre Prijović te koncerta u čast pokojnom Oliveru Dragojeviću, u osječki Gradski vrt dolazi jedan od najpoznatijih regionalnih pjevača narodne glazbe, Halid Bešlić.

Hitovima kao što su ''Miljacka'', ''I zanesen tom ljepotom'', ''Prvi poljubac'', ''Taman je'', ''Malo je, malo dana'' i ''Zlatne strune'' glazbenik će, koji je na sceni već više od 40 godina, ove subote rasplesati mnogobrojnu publiku iz Osijeka i okolice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potvrda njegove izuzetne prihvaćenosti kod osječke publike činjenica je kako su tribine za njegov nadolazeći koncert već rasprodane, ali publici i dalje ostaju na raspolaganju parter i VIP zona. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim te u Caffe baru Press (Jegerova ulica), Caffe baru Dvorac (Mačkamama), Caffe baru Play (Gradski vrt), Caffe baru Dumina (Donji grad), The Monkey baru (Našice), Fitness centru Zara (Vinkovci), Hotelu Lav (Vukovar), Caffe baru Urban (Županja) i Hotelu Dunav (Ilok).

Legendarni Halid Bešlić priredio Osječanima fantastičnu večer
16. OŽUJKA Halid Bešlić u ožujku ponovno dolazi u Osijek

Podsjetimo, popularni je izvođač posljednji koncert u Osijeku održao prije gotovo dvije godine u istoj dvorani, a prije toga nastupio je u gradu na Dravi još prije početka pandemije koronavirusa, točnije 2019. godine.

Ne sumnjamo u to da će i ove subote s početkom u 21 sat svojim pjesmama, ali i iznimnom karizmatičnošću zabaviti publiku svih generacija te joj prirediti još jedan nezaboravni glazbeni spektakl.


Izdvojeno

Reci što misliš!