Lifestyle / Koncerti

Zbog povećanog interesa

Tri dana do koncerta Joksimovića - pušteno u prodaju još 200 ulaznica!

Tri dana do koncerta Joksimovića - pušteno u prodaju još 200 ulaznica!
Igor Soban/PIXSELL

Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu ''Venera'' Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikada nije učinio, a obećaje da ni osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje

Željko Joksimović u subotu, 3. veljače stiže u Osijek, i to nakon pauze od četiri godine. Da ga publika nije zaboravila, svjedoče rasprodane karte za dvoranu Gradski vrt. Radi povećanog interesa, organizatori su u prodaju pustili još 200 karata.

''Jako se radujem ponovnom dolasku u Osijek. Činjenica da se nismo vidjeli četiri godine dodatno me motivira prilikom priprema za ovaj nastup. Svaki put do sada smo imali sjajnu atmosferu, publika već zna da ćemo zajednički oživjeti neke zaboravljene emocije, kao i da ćemo napraviti nove'', rekao je Željko Joksimović koji je nakon nedavnih koncerata u zagrebačkoj, varaždinskoj i zadarskoj areni rasprodao i karte za koncert u Gradskom vrtu u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu ''Venera'' Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikada nije učinio, a obećaje da ni osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje.

željko joksimović
Uoči nadolazećeg koncerta Joksimović otkrio što ga veže za Osijek: ''Oživjet ćemo stare emocije!''

''Svaki koncert ima neku svoju draž, za svaki se drugačije spremamo baš zato što publici uvijek pružamo jedan novi užitak, samo neku našu emociju koju podijelimo s publikom. Nekada se te stvari dogode spontano, neke budu osmišljene unaprijed, ali sigurno je da publika u Osijeku neće biti iznevjerena za 'iznenađenje' i jedno divno veče koje želimo da im priredimo'', rekao je Joksimović.

Ulaznice su dostupne na sustavu Eventim.


Izdvojeno

Reci što misliš!