Lifestyle / Koncerti

Uoči nadolazećeg koncerta

Joksimović otkrio što ga veže za Osijek: ''Oživjet ćemo stare emocije!''

Joksimović otkrio što ga veže za Osijek: ''Oživjet ćemo stare emocije!''
PR

Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu ''Venera'' Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikada nije učinio, a obećava kako ni osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje

''Jako se radujem ponovnom dolasku u Osijek. Činjenica da se nismo vidjeli četiri godine dodatno me motivira prilikom priprema za ovaj nastup. Svaki put do sada imali smo sjajnu atmosferu te publika već zna da ćemo zajednički oživjeti neke zaboravljene emocije, kao i da ćemo napraviti nove'', rekao je Željko Joksimović koji je nakon nedavnih koncerata u zagrebačkoj, varaždinskoj i zadarskoj areni rasprodao i karte za koncert u Gradskom vrtu u Osijeku koji će se održati u subotu, 3. veljače. 

Željko Joksimović nedavno je u zagrebačkoj publici u Areni premijerno predstavio novu pjesmu ''Venera'' Aleksandre Milutinović, napomenuvši kako to do sada nikada nije učinio, a obećava kako ni osječka publika neće ostati zakinuta za iznenađenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Svaki koncert ima neku svoju draž te se za svaki drugačije spremamo baš zato što publici uvijek pružamo jedan novi užitak i samo neku našu emociju koju podijelimo s publikom. Nekada se te stvari dogode spontano, nekada budu osmišljene unaprijed, ali sigurno je da publika u Osijeku neće biti iznevjerena za 'iznenađenje' i jednu divnu večer koju im želimo prirediti'', rekao je Joksimović.

Osvrnuo se i na novu pjesmu.

''Pjesma '1000 žena' izašla je nekako u pravom trenutku kada smo svi bili u blagdanskom raspoloženju. Na neki način ta numera jest najava albuma, ali o tom potom. Činjenica je da sam trenutno najviše fokusiran na pripremu novog albuma i baš zato mi je teško prepričavati tu kreativnost i ono što spremam, ali svakako svojoj publici obećavam da ćemo se više družiti kroz muziku u 2024. godini'', zaključio je Željko koji se prije nekoliko dana vratio iz Beča, gdje je održao koncert u palači Hofburg. 


Izdvojeno

Reci što misliš!