Lifestyle / Koncerti

17. veljače

Sve je spremno za Grašin spektakl u Vukovaru!

Sve je spremno za Grašin spektakl u Vukovaru!
PR

Zanimanje za koncert raste iz dana u dan, a nema sumnje da će sportska dvorana ''Danijel Rehak'' 17. veljače biti ispunjena do posljednjeg mjesta

Petar Grašo sprema koncertni spektakl u Vukovaru povodom Dana zaljubljenih! 

Koncert će se održati u subotu, 17. veljače u Sportskoj dvorani ''Danijel Rehak'' s početkom u 20 sati. Petar ne skriva koliko se raduje ovom koncertu i povratku pred Vukovarke i Vukovarce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Vukovar je grad za koji me vežu lijepe uspomene mog ranog djetinjstva. I zato se posebno radujem velikom koncertu i ljubavi koju ćemo dijeliti. Vidimo se 17. veljače u Vukovaru!“, poručuje Grašo, a organizatori iz agencije Zvjezdica Petra očekuju da će na koncert pristići Grašini brojni fanovi iz cijele Slavonije.

Uz prodajna mjesta u Vukovaru, na recepciji Hotela Lav, u Tisak Media centru i BP Petrol Croduxu, ulaznice se sada prodaju i u Vinkovcima, u Fitness centru ZARA, a mogu se kupiti i online u sustavu Eventim.

Petar Grašo za valentinovsku noć u Vukovaru priprema i posebnu set listu na kojoj će se naći za svakoga ponešto. Od aktualnog hit-dueta s Ninom Badrić ''Nemoj'', do njegovih uspješnica i balada ''Jel’ ti reka ‘ko'', ''Ako te pitaju'', ''Moje zlato'', ''Voli me'', ''Volim i postojim'', pa sve do onih starijih, ali podjednako omiljenih pjesama ''Ljubav jedne žene'', ''Nisam više ja sa njom'', ''Sad te se samo rijetko sjetim'', ''Trebam nekoga'' i mnogih drugih prelijepih pjesama.

Zanimanje za koncert raste iz dana u dan, a nema sumnje da će sportska dvorana ''Danijel Rehak'' 17. veljače biti ispunjena do posljednjeg mjesta!

Fanovima Petra Graše preostaje još samo da požure kupiti svoje ulaznice jer do koncerta nema još puno dana.


Izdvojeno

Reci što misliš!