Lifestyle / Koncerti

Novi termin

Saznali smo razlog prebacivanja koncerta u čast Oliveru

Saznali smo razlog prebacivanja koncerta u čast Oliveru
Davor Puklavec/PIXSELL

Uz već najavljene izvođače kao što su Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Klapa Cambi, Petar Dragojević i Dino Petrić, koncertu u novom terminu prigodno će se pridružiti i dvije pjevačice iz Slavonije – Mia Dimšić i Mateja Ištuk

Nakon rasprodanih koncerata "Tragom Olivera" u Varaždinu, Rijeci i Zadru koji su se održali u čast legendarnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, kao posljednji u tom nizu publiku očekuje još jedan takav glazbeni spektakl u osječkom Gradskom vrtu.

Koncert ispunjen najljepšim Oliverovim pjesmama bio je predviđen za 17. veljače, no zbog tehničkih je razloga prebačen na 1. ožujka. Autor i producent projekta Damir Osredečki za SiB.hr ističe kako se to dogodilo isključivo zbog želje za proširenjem i unaprjeđenjem programa, i to ponajprije u vidu dovođenja novih izvođača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Budući da je riječ o posljednjem koncertu takvog tipa u ovoj mini turneji, odlučili smo ga prebaciti kako bismo dobili još više vremena za obogaćivanje, proširivanje i prilagođavanje njegovog programa osječkoj publici. Također, riječ je o koncertu kojim ćemo zaokružiti cijelu priču i na koji ćemo se moći osloniti i tijekom organiziranja sljedećih takvih manifestacija, pa smo mu htjeli posvetiti posebnu pozornost'', govori Osredečki.

oliver dragojević
tehnički razlozi Koncert Oliveru u čast seli na novi termin, otvaraju se dodatni termini za koncert Aleksandre Prijović?

Uz već najavljene izvođače kao što su Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Klapa Cambi, Petar DragojevićDino Petrić, koncertu u novom terminu prigodno će se pridružiti i dvije pjevačice iz Slavonije – Mia Dimšić i Mateja Ištuk.

''Na bini će biti više od 20 ljudi, što nije bilo lako složiti. Također, 17. veljače nam ne bi mogao doći ni Goran Karan jer je tada, neslužbeno saznajem, u Poljskoj'', dodaje Osredečki.

Ipak, najviše medijske polemike izazvala je činjenica kako se prvotni koncert u čast Oliveru trebao održati samo dvije večeri nakon tri glazbena spektakla Aleksandre Prijović. Sada se, pak, u Gradskom vrtu oslobodio termin za njezin četvrti, a moguće i peti koncert.

''Oko toga se nepotrebno stvorio cirkus. Ja sam i jutros kontaktirao organizatora i pitao ga hoće li uzeti taj termin, na što mi je odgovorio da postoji ta mogućnost, ali da nije siguran u to. To su dvije različite publike i različiti glazbeni ukusi, pa ne bih tome pridavao toliku pozornost ni kao producent projekta, ali ni kao prijatelj Olivera i njegove obitelji. Oliver i Prijović međusobno se uopće ne mogu uspoređivati'', tvrdi Osredečki.

1. ožujka U znak sjećanja na glazbenu legendu: 'Tragom Olivera' dolazi u Osijek

U svakom slučaju, vjerujemo kako će Oliverovi obožavatelji dugo pamtiti koncert najavljen u Osijeku te, zajedno s poznatim izvođačima, odgovarajuće i na najbolji mogući način odati počast ovom iznimnom glazbeniku. Navedeno potvrđuje činjenica kako je tri četvrtine karata za koncert već rasprodano. Svoju pak ulaznicu potražite u sustavu Eventim.


Izdvojeno

Reci što misliš!