Događanja / Istaknuta

1. ožujka

U znak sjećanja na glazbenu legendu: 'Tragom Olivera' dolazi u Osijek

U znak sjećanja na glazbenu legendu: 'Tragom Olivera' dolazi u Osijek
PR

"Tragom Olivera" obećava večer punu ljubavi, glazbe i sjećanja kroz jedinstvenu interpretaciju brojnih glazbenika koji će stati na pozornicu, a tu su svakako pjevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi

Nakon niza rasprodanih koncerata "Tragom Olivera" u Varaždinu, Rijeci i Zadru, a sve u znak sjećanja i odavanja počasti glazbenom nasljeđu Olivera Dragojevića, kao posljednji u tom nizu očekuje nas još jedan u Osijeku.

Spektakularna večer koja obećava nezaboravno putovanje uz najljepše Oliverove pjesme održat će se 1. ožujka 2024. u dvorani Gradski vrt (inicijalno najavljen za 17. veljače).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mnogobrojni poklonici i ljubitelji Oliverova lika i djela u Slavoniji, tako će imati priliku proslaviti zajedno neizbrisivi doprinos ovog legendarnog umjetnika i uživati u nezaboravnim melodijama.

"Tragom Olivera" obećava večer punu ljubavi, glazbe i sjećanja kroz jedinstvenu interpretaciju brojnih glazbenika koji će stati na pozornicu, a tu su svakako pjevačka diva Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi.

Od balada do ritmičnih pjesama, spomenuti glazbenici svojim izvedbama oživjet će nezaboravne trenutke najvećih Oliverovih hitova.

Autor i producent projekta "Tragom Olivera" Damir Osredečki u kratkom razgovoru rekao je: "Glavni je cilj cijele priče odati počast Oliveru, koji je prije svega bio naš prijatelj, ali i prijatelj svih ljudi koji su pjevali njegove pjesme te vratiti legendarnu grupu Dupini na glazbenu scenu i koncertnu kartu ne samo Hrvatske već i cijele regije i inozemstva; drugim riječima, svuda gdje se pjevaju i slave Oliverove pjesme.

Želimo očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje nam je Oliver ostavio i obilježiti petu godišnjicu kako ga nema.

''Oliverove pjesme ne treba puno obrađivati jer je on jedinstven i neponovljiv. Stoga, pjevat ćemo ga na isti način, onako kako je i on sam pjevao i nastupao diljem domaćih i svjetskih pozornica'', kaže Osredečki.

Vjerujemo da će obožavatelji i štovatelji lika i djela Olivera Dragojevića, priču "Tragom Olivera" dugo pamtiti te na najljepši mogući način zajedno sa poznatim izvođačima odati počast ovom iznimnom glazbeniku.

Svoju ulaznicu za koncert u dvorani Gradski vrt, 17. 2. 2024., potražite od danas u prodaji preko sustava Eventim.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!