Lifestyle / Koncerti

Zahuktava se atmosfera

Bare uoči koncerta: „Volio bih vidjeti što više Osječana u dvorani“

Bare uoči koncerta: „Volio bih vidjeti što više Osječana u dvorani“
Ivica Benić/SiB.hr

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis

Svega nekoliko dana dijeli nas od rock spektakla u Osijeku! Goran Bare & Majke 21. lipnja će u sklopu rock turneje u organizaciji TOP RADIJA u Dvorani Gradski vrt održati koncert za pamćenje. Bare u razgovoru za TOP RADIO nije krio uzbuđenje pred nastup: „Ovo je jedna od bolje organiziranih turneja. Jako sam zadovoljan.“

Istaknuo je Bare kako se voli vratiti u Slavoniju kao i u svaki dio Hrvatske. „Volim Hrvatsku!“, rekao je glazbenik, a Osječanima poručio: „Volio bih vidjeti što više Osječana u dvorani!“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncert Bare & Majke u Osijeku održat će se 21. lipnja, na datum kada se slavi i Svjetski dan glazbe.

„Glazba je za mene sve. Moj život, moje postojanje, svrha zbog koje sam tu, svrha zbog koje sam još uvijek tu. Uživam u glazbi.“, rekla je rock ikona.

Podsjetimo, glazbena legenda je sa svojim bendom u sklopu rock turneje spektakularnim koncertima u Karlovcu i Splitu oduševila publiku. U glas su se pjevali najveći hitovi iz kataloga rock klasika poznatog rokera kao što su “Budi ponosan”,“Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te druge neizostavne hitove.

O samoj turneji, Bare je rekao: „Ovo je jedna od bolje organiziranih turneja. Jako sam zadovoljan.“

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.

Ulaznice nabavite putem Eventim-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!