Lifestyle / Koncerti

vinkovci, petrinja i vukovar

Tri hrvatska grada ugostiti će novi pokretni „pop up“ događaj – „Advent na kotačima“

Tri hrvatska grada ugostiti će novi pokretni „pop up“ događaj – „Advent na kotačima“

Adventsko je doba godine započelo, a u svima nama budi se duh veselja, zajedništva, slavlja i božićnog raspoloženja. Stoga vam predstavljamo novi pokretni „pop up“ događaj „Advent na kotačima“ koji će se održati od 17.12. do 31.12. u tri hrvatska grada – Vinkovci, Petrinja i Vukovar

U svakom od navedenih gradova „Advent na kotačima“ zadržati će se po nekoliko dana uz odličan glazbeni program, vrhunsku gastronomiju i nezaboravno božićno iskustvo.

Dobru atmosferu u kombinaciji s ponekim toplim napitkom i dobrim društvom naći ćete na nekom od brendiranih kamiona koji će se nalaziti na navedenim lokacijama. Za one gladne pripremat će se prigodne adventske delicije, više vrsta kuhanih kobasica s još više zanimljivih dodataka za svačiji ukus. U blagdanske dane lijepo je misliti na druge pa su organizatori adventa pozvali lokalne OPG-ove da se pridruže događaju i predstave svoje proizvode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvo stajalište je u Vinkovcima gdje advent gostuje od  petka 17. do subote 18.12.  Za bogati glazbeni program u petak odgovorni su Robert Marekovića & Swingers bend i njihove najpoznatije prerade božićnih pjesama dok je subota rezervirana za Daleku obalu i nezaobilazne rock hitove. U Vinkovcima ćete ih moći pronaći pored gradskog klizališta uz rijeku Bosut.

U najljepšem periodu adventa, za Badnjak i Božić, od četvrtka 23.12. do subote 25.12, advent dolazi u Petrinju, točnije u glavni gradski park na Strossmayerovo šetalište. Za glazbeni program u Petrinji pobrinuti će se Tomislav Bralić & klapa Intrade te Robert Mareković & Swingers bend.

I za kraj i to onaj najdraži, doček Nove godine, adventska karavana dolazi u Vukovar, od 29. do 31.12. na glavnom gradskom trgu. Klapa Stina zagrijat će publiku i građane dan prije dočeka, a na Silvestrovo veliki koncert Daleke obale rasplesati će Vukovarce i uvesti ih u novu godinu uz veliki vatromet.

„Posebnost ovog programa se očituje u tome što pružamo mogućnost lokalnoj zajednici da se predstavi na Adventu. Na našoj velikoj pokretnoj pozornici ugostiti ćemo lokalne KUD-ove, dječje zborove, glazbene škole i lokalna kazališta. A lokalnim obrtnicima, OPG-ovcima i svima koji žele predstaviti svoj rad i prodati proizvod, pružit ćemo tu mogućnost. Time želimo pomoći lokalnom stanovništvu i poduprijeti njihov rad. “, kazala je direktorica Art Hill agencije, Iva Šalamon Reškovac.

„Htjeli smo upotpuniti lokalni program, dovesti pravi blagdanski ugođaj u manje sredine te podržati lokalnu samoupravu. Ovo nam je tek prva godina no u idućoj ćemo se raširiti na više gradova. Radi pandemijskih uvjeta morali smo ograničiti ponudu no iduće će godine program biti bogatiji i duži“, kazao je Danko Stefanović, voditelj poslova RTL music-a.

Prvo izdanje „Adventa na kotačima“ predstavljeno je u suradnji s agencijom Art Hill, Zagi eventi i RTL music-a uz veliku podršku partnera – HEP, PIK, Karlovačka pivovara, Coca-cola, Roto dinamic, Iločki podrumi, Alca te gradske uprave gradova Vinkovci, Petrinja i Vukovar.


Izdvojeno

Reci što misliš!