Lifestyle / Kino

Temperature u gradu rastu, a cijene u Portanovi iz dana u dan padaju

Temperature u gradu rastu, a cijene u Portanovi iz dana u dan padaju

Sezonska sniženja u vašem omiljenom trgovačkom centru su na vrhuncu, a velika ponuda koja vas očekuje uz povoljne cijene garancija su za odličan shopping.

Ugodna i opuštena atmosfera u Portanovi i odlični popusti savršena su kombinacija za sve one kojima je obnova garderobe konačno došla na red. U ovom trenutku zaista je teško izdvojiti bilo koju ponudu… obzirom da gotovo sve trgovine imaju neku vrstu sniženja, a popusti se sada penju i do vrtoglavih 70%!.

Ako vam nedostaje sadržaja u ovim vrućim ljetnim danima zaputite se u Portanovu i provozajte se karting stazom u hladovini podzemne garaže, pogledajte dobar film u rashlađenom CineStaru, zabavite se u ugodno klimatiziranom GBowlingu ili iskušajte sreću u Luckia Casinu. Za one najmlađe po cijelom centru nalazi se adekvatna zabava, od automata za igru na svim razinama centra do odlične zabave u dječjoj igraonici Twister. Ukoliko između shoppinga i zabave ogladnite svakako posjetite Surfer ili Polaris, a ako ste samo za kavicu i osvježenje u prostoru prilagođenom vremenskim uvjetima, posjetite neki od caffe barova koji se nalaze na svakom katu Portanove.

I ne zaboravite, u srijedu 15.8. na blagdan Velike Gospe trgovine u Portanovi ne rade, dok 2. kat – kat zabave radi prema prilagođenom radnom vremenu. Detaljnije pronađite na www.portanova.hr

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!